Мач на истината играе „Локомотив“ в Русе

Горнооряховските фенове щурмуват крайдунавския град с автоколона

 

Два автобуса и неизвестен брой автомобили с горнооряховски фенове ще щурмуват Русе в събота. Привържениците на „Локомотив“ организират автошествие до крайдунавския град за дербито между първия и третия в „Б” група. Там от 17 часа любимците им ще гостуват на лидера в класирането.

Колоната се събира три часа по-рано пред сградата на съда в Г. Оряховица. Осигурени са два автобуса – един 55-местен и един 27-местен, като цената на пътуването е 7 лева. Записването става в „Еврофутбол „Камъка” при Владимир Русев. Ако има повече желаещи, ще бъде осигурен и трети 55-местен автобус. Много от феновете ще пътуват с колите си, но се организират да го направят заедно и достатъчно зрелищно, за да покажат кой е най-футболният град с най-вярната публика.

„Мачът с лидера в групата идва в много важен момент за нашия отбор. Намираме се в ситуация, когато се решава дали ще постигнем големите си цели. Затова всички трябва да сме заедно, за да подкрепим отбора. Футболистите се нуждаят от подкрепата на феновете, на ръководството, на цялата общественост, за да постигнат задачата си. Затова призоваваме всички да бъдем в Русе. Нека покажем кой е най-футболният град, който е най-достоен за „А” група. Винаги сме имали най-добрата публика, която е 12-ият играч на „Локомотив”. Да го покажем и тази събота, апелираха от ръководството на клуба.

Мачът наистина е възлов за „железничарите“, които са на девет точки от първото място и на четири от второто. При успех в Русе баражът за „А“ група става доста реална цел. Загубата предвид програмата до края ще означава тежък удар върху надеждата за „А“ група. Срещата пропуска Тихомир Кънев, който е наказан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *