Милен Маринов избран за член на НС на партия „Движение 21“

РЕГИОНАЛНИЯТ КООРДИНАТОР НА ПАРТИЯТА НА ТАТЯНА ДОНЧЕВА „ДВИЖЕНИЕ 21“ МИЛЕН МАРИНОВ Е ИЗБРАН ЗА ЧЛЕН НА НОВИЯ НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ на организацията.

Това стана на втория конгрес, на който присъстваха 10 активисти от Великотърновска област. На форума са направени промени в устава, според които всички региони в страната имат представителство в новия 33-членен съвет. Освен това делегатите са взели решение председателката на партията Татяна Дончева да се кандидатира за президент на предстоящите избори през есента.

40-годишният Милен Маринов е завършил СА „Д. Ценов” в Свищов със специалност „Вътрешна и външна търговия”. Професионалният му опит е трупан в банкови и финансови институции, а в момента работи в сферата на спедицията и логистиката в международния транспорт. Новият член на партийното ръководство ще отговаря за структурите в областта и първата му задача ще бъде укрепване на клубовете във Велико Търново. Освен в старата столица и Горна Оряховица „Движение 21“ има местни структури в Свищов и Елена, като активистите от региона са над 50.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.