РОБИН ХУД. Тийнейджърка открадна 120 чифта дамски и детски обувки и ги раздаде в махалата

15-ГОДИШНА ОБИТАТЕЛКА ОТ ТЪРНОВСКИЯ КВАРТАЛ „СВЕТА ГОРА“ Е УСПЯЛА ДА ОТМЪКНЕ 120 ЧИФТА ДАМСКИ И ДЕТСКИ ОБУВКИ ОТ кооперация в махалата. Повечето от дамските обувки били луксозни и с цена от 300 лева. Собственичката ги била подредила в специално помещение извън апартамента, което било заключено. Момичето обаче успяло да отвори шкафа и всеки ден измъквало определен брой от обувките, без стопаните да забележат.

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ТЪРНОВСКАТА ПОЛИЦИЯ ОБАЧЕ БИЛА ВДИГНАТА НАКРАК чрез тел. 112, защото притежателката на марковите обувки видяла един чифт на краката на своя съкварталка. След това жената установила, че от шкафа липсват 120 чифта, сред които и обувки на детето й. Жената била втрещена от факта, че нейните обувки се появили из махалата, и направила луд скандал. Полицията бързо открила крадлата, която се оказала тийнейджърка, която имала благотворителна мисия. Момичето било раздало по-голяма част от плячката на хората от квартала, защото според него те имали нужда, а нямали пари.

В КРАЙНА СМЕТКА УНИФОРМЕНИТЕ СА УСПЕЛИ ДА НАМЕРЯТ И конфискуват всичките 120 чифта липсващи обувки и да ги приберат в районното до приключване на досъдебното производство, установи наша проверка. Благородната крадла е предадена на прокуратурата за вземане на възпитателни мерки.

Нели ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *