30 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 6 април, сряда

Луната преминава в Овен в 9,45 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е преминава от 28-и в 29-и в 16,27 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Организмът задържа вода и затова е добре да не прекалявате с приема на течности. Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако не постите, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Денят е подходящ за стартиране на дългосрочен диетичен хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Бяло и червено.

Нумерология: Отмятаме лесно задачите, намираме решения на проблемите. Търсим красотата във всичко и я влагаме в действията си. Денят е благоприятен и хармоничен. В добра кондиция сме, но не бива да обръщаме внимание на дреболиите, за да не ни извадят извън релси.

Основни звездни аспекти: Луната грее през Овен и ни дарява с решителност и готовност да поемем по нов път – в пълно съзвучие с новолунието, което настъпва утре. Около обяд Луната е в съвпад с Венера, а вечерта – в тригон с Марс. Денят носи творчески заряд и подем в действията. Енергични сме и можем да успеем, действайки настоятелно. В любовта взаимоотношенията се затоплят.

 

ОВЕН

Успехът е с вас

 

Заредете се с положителна енергия още със ставането. Очаква ви благоприятен ден, през който ще ви се случат куп хубави неща. Усмихвайте се често, за да предизвиквате ответни чувства и в хората около вас. На работното място сте енергични и амбицирани да се заловите с нещо ново, дългосрочно и внушително на вид. Ще успеете, използвайте момента.

 

ТЕЛЕЦ

Спокоен ден

 

И за вас сряда ще бъде благоприятен ден, въпреки че едва ли е толкова активен, колкото при Овните. Не сте център на внимание, но и не се стремите към това. Опитайте се да подредите задачите си чрез изготвяне на план сутринта. Разговорите водите с благ тон, въпреки че точно сега не ви е до срещи с много хора. Този подход ще ви донесе желания успех.

 

БЛИЗНАЦИ

Помогнете, ако можете

 

В добро настроение сте. Очакват ви срещи с хора, на които ще можете да разчитате в близко бъдеще. Вие също сте търсени от приятели за подкрепа и помощ. Подайте ръка, щом можете. На работното място подредете плановете си стегнато. Разпилявате ли се, това ще води до грешки и пропуски впоследствие. Само концентрирани ще постигнете своето.

 

РАК

Решавате проблеми

 

Днес сте ангажирани изцяло със своята професионална реализация. Още сутринта се очертават няколко проблема за разрешаване, които не бива да отлагате повече. За щастие, разполагате с пълния шанс да ги преодолеете напълно. В личен аспект денят е благоприятен и ви дава сили и енергия. Вечерта очаквайте приятна среща. Отделете малко време и за себе си.

 

ЛЪВ

Бъдете по-мнителни

 

Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си и това ще се окаже главната причина за драмите, които сами ще си причините в този ден. Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Нищо не е безвъзмездно и те ще потърсят нещо от вас в близко бъдеще, направят ли ви услуга сега. Имайте го предвид.

 

ДЕВА

Разпределяте бюджета

 

Важно е днес да си направите семейния бюджет и да видите как вървите с приходите и разходите към тази дата на месеца. Денят е прекрасен за правене на финансови планове и за заделяне на средства, ако искате да закупите нещо през месеца. Не забравяйте, че април завършва с Великденски празници, за които също са ви нужни средства. Обмислете детайлите.

 

ВЕЗНИ

Не се натрапвайте

 

В желанието си да наложите своето собствено мнение, както и да давате съвети там, където те не са поискани, се превръщате в натрапчиви мърморковци. А нещата могат да се стекат по друг начин. Ограничите ли се от излишни наставления, ще бъдете в хармония с другите, търсени и обичани. Не се натрапвайте, опитайте се да работите в колектив.

 

СКОРПИОН

Опасност от конфликти

 

Станахте доста авторитарни напоследък – черта, която ще ви попречи в личните взаимоотношения в днешния ден. Професионалната ви сряда е доста натоварена, но вие бързо отмятате задача след задача и се справяте перфектно. В личен план обаче сте нападателни, ако нещата не се случват по вашия начин. Това може да доведе до конфликти, избегнете го.

 

СТРЕЛЕЦ

Преодолейте страха

 

Луната преминава в Овен и ви праща позитивна енергия, която обаче вие не усвоявате напълно заради различни страхове и предразсъдъци. Страх ви е да се впуснете в нещо ново, независимо че промяната е малка и почти незначителна. Премислете добре битието си днес. Утре ще бъдете готови да започнете новост, която да внесе цвят в ежедневието ви.

 

КОЗИРОГ

Добър край

 

Емоционални сте и често правите грешки, като прибързвате и не мислите достатъчно, преди да действате. Радвате се на успешния завършек на един проект, който бяхте стартирали в далечното минало. Всичко преминава успешно. Не се карайте с колегите и семейството. Стабилизирайте взаимоотношенията си с тях. Имате нужда от себеанализ и почивка.

 

ВОДОЛЕЙ

Леко раздвижване

 

При вас ще се появи едно разбуждане, леко раздвижване на пластовете, но тепърва новостите и промените ще започнат да се проявяват. Запазете самообладание, ако попаднете в словесна битка с човек, по-силен от вас. В момента сте уязвими и можете да се оплетете в думите си, мислите ли точно това, което говорите. Моментът е деликатен, но скоро ще отмине.

 

РИБИ

Не губете контрол

 

В сряда би следвало да сте особено внимателни с всичко, което вършите, защото напоследък сте изключително разсеяни вследствие на промените в личния живот. При една част имаше щастливо влюбване, а при друга – желана развръзка в старите взаимоотношения. Не само любовта обаче трябва да ви е в главата. Не губете контрол върху действията си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Инатът ви не позволява да се поддавате на чуждо влияние. Обичате това, което кажете вие, да става на момента. Въпреки че дата на раждане 6 означава „любов”, вие не се стремите към нея в първите си години, а напротив. Целта ви е да получите добро образование, стабилна работа, да създадете дом и едва след това да свиете семейно гнездо. Нормално е да намерите половинката в по-зряла възраст. Просто трябва да изчакате да настъпи този етап от живота ви.

От днес ще заживеете в една година, която напълно удовлетворява вашите нагласи – това е година на ново и успешно начало. Обмислете добре начинанието и се придържайте към него в следващите девет години. Сега имате възможността да изпълните мечтите си.

Здраве: Възможни са сърдечносъдови нарушения.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *