17 четения

Христо Кавалски е новият председател на БСП – Павликени

СЪЗДАВАНЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСКИ СЪВЕТ, ПО-ЧЕСТИ СРЕЩИ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА И ОТСТОЯВАНЕ ПРИНЦИПИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА са приоритетите на новия лидер на БСП в община Павликени Христо Кавалски. Той бе избран на редовна отчетно-изборна конференция, която утвърди още ново Изпълнително бюро от 9 души, както и 23-членен общински партиен съвет.

Кавалски получи подкрепата на областния председател Валентин Ламбев и кмета на Павликени инж. Емануил Манолов.

Христо Кавалски е роден през 1987 г. Бакалавър по стопанско управление и магистър по фирмен мениджмънт и контролинг от СА „Д. А. Ценов“ в Свищов. Член е на БСП от 2007 г. Създател и председател на Младежкото обединение на БСП – Павликени, от 2011 г. до момента. Бил е два мандата общински съветник, председател на Постоянната комисия за младежта, спорта и туризма. Завършил е и Школата по политически мениджмънт и Академията за общинска политика.

За членове на Националния съвет на БСП общинската конференция номинира Валентин Ламбев, инж. Емануил Манолов и Стефан Стефанов, а за председател на БСП павликенчани издигнаха Михаил Миков и Корнелия Нинова.

На 49-ия конгрес на партията общинската структура ще бъде представлявана от Анатоли Ангелов, инж. Емануил Манолов и Христо Кавалски.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!