9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 април, понеделник

Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и в 10,01 ч. Управител на деня е Луната.
Здраве: Възможни са обостряния на белодробни проблеми. Обърнете внимание на кашлицата и вземете навременни мерки, ако имате такава. Нежелателни са операциите в областта на белите дробове, бронхите, дланите на ръцете и кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с дихателните пътища.
Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си, като растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Денят е благоприятен за отпускащи и релаксиращи масажи. Ароматерапиите и ароматните масажи се отразяват прекрасно на организма. Не престоявайте в парна баня, абсолютно противопоказно е днес.
Хранене и диета: Спазвайте хранителен режим, който снабдява организма с всички нужни витамини, минерали и вещества. Избягвайте бялото брашно и захарта. Особено полезни днес са мазнините, защото подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколадът, приет под формата само на едно блокче, доставя необходимото удоволствие и снабдява организма с хормона на щастието. Не прекалявайте обаче с количеството.
Цветове, носещи късмет: Зелено, сиво, жълто и виолетово.
Нумерология: Днешният ден носи противоречиви вибрации. Колебливи сме и често не можем да вземем правилното решение не защото не сме способни на това, а защото все се чудим по кой път да тръгнем. Залагайте на здравия си разум, ако трябва да решавате нещо важно. Емоционалните решения няма да ви носят удовлетворение днес.
Основни звездни аспекти: Луната е в Близнаци. Идеално време за общуване и разговори, които обаче в сутрешните часове преминават под формата на престрелки и спорове. Това е заради напрегнатите аспекти на Луната с Юпитер и Сатурн. Спазвайте сроковете си и не отлагайте нищо за по-късно. Следобедът ярко контрастира на сутрешното настроение. Луната сменя отношението си и сключва благоприятни аспекти с Уран и Слънцето. Сякаш намираме изход от затруднените ситуации и някои проблеми се разрешават от само себе си. Мислете по нов начин, преоткрийте идеите си и не се притеснявайте, ако те са нестандартни.

ОВЕН
Приключение

Пътуване на близки разстояния, излизане в града поради административна работа или среща с хора, с които нямате особени емоционални връзки са в основата на лошото ви настроение сутринта. За щастие, в следобеда всичко се променя благополучно. Имате шанс да се захванете с нещо интересно, ново за вас. Въвличате се в приятно приключение.

ТЕЛЕЦ
Придобивки

Понеделник е повече от благоприятен за вас. Сдобивате се с нови придобивки за дома или офиса, които ви правят особено щастливи. Радвате се на популярност сред хората около себе си. Бъдете внимателни със сроковете за изпълнение на задачите, които си поставяте. Не се заемайте с непосилни дела, за да не се изложите. Вършете само това, в което сте сигурни.

БЛИЗНАЦИ
Ново начало

Въпреки че сте колебливи, днес започвате един изцяло нов цикъл в живота си. Всичко се случва първо на психологично ниво и едва след това ще го приложите на практика. Не подминавайте идеите си, не ги мислете за налудничави или неизпълними. Поставете си цели, които да гоните в следващите месец-два. Този ден поставя начало на благоприятно развитие.

РАК
Спазвате срокове

Имате нужда от уединение, за да направите някои малки анализи за живота си. Сега осмисляте доста неща и в същото време изтъкавате планове за бъдещето си. Първата част от понеделника е доста напрегната, защото е свързана със справянето с определени срокове. В следобеда чувствате прилив на положителни емоции. Изживейте ги и ги съхранете в себе си.

ЛЪВ
Сбъдвате мечти

Време е да преосмислите начина си на живот, да вникнете по-дълбоко и философски в идеите и мечтите си. Размишлявате по това какви искате да бъдете и как желаете хората да ви възприемат. В следобеда и вечерта ви се случват щастливи промени, които, разбира се, са предизвикани от самите вас по-рано. Очаква ви ден, в който мечтите ви се сбъдват.

ДЕВА
Спорт за здраве

Прилагате аналитичната си мисъл на практика. Показвате грешките на колектива, с който работите. Правите го по деликатен начин и всички ви разбират прекрасно. В сутрешните часове имате доста работа, но в следобеда оставате по-свободни, за да обърнете внимание на своите планове за бъдещето. Спортувайте, днес спортът ви носи жизненост и тонус.

ВЕЗНИ
Работа в съдружие

В сутрешните часове не сте доволни от делата, които вършите към момента. Причината е, че ги правите по задължение и само защото имате вече поставени срокове. Нещата се променят в следобеда, когато около вас средата се изпълва с приятни контакти. Очаквайте предложение за съвместна работа с хора, с които имате общи идеи. Това е чудесна възможност.

СКОРПИОН
Инвестирайте

Понеделник ви носи сигурни приходи, които ви учудват с размера си. Деловите ви дейности дават своя дългоочакван плод. Имате възможност да инвестирате, като най-добре е да го направите в следобедните часове. Сутринта все още сте под въздействието на напрегнати аспекти и решенията, които бихте взели, ще са погрешни. Съобразете се с тези обстоятелства.

СТРЕЛЕЦ
Напрежение

Нервни и напрегнати сте през целия ден. Вземате неправилни решения дори по елементарни въпроси. Причината е в прибързания начин на мислене. Емоциите ви преливат и често влизате в конфликти с хората около себе си. Ограничете контактите си. Това е единственият начин да избегнете неприятните спречквания и денят ви да премине хармонично.

КОЗИРОГ
Удовлетворение

Не пропилявайте деня си в безделие. Днес би следвало да сте доста активни. Будите се рано сутринта и имате план да свършите много неща през деня. Следвайте тези си намерения. Спазете всички срокове и ще видите колко доволни ще останете от себе си. Удовлетворението е една положителна емоция, която ще пренесете и вкъщи, сред любимите хора.

ВОДОЛЕЙ
Размествате пластове

Очаква ви доста активен ден. Дори и да сте си направили предварителни планове, доста трудно ще ги осъществите. Причината е в постоянно променящите се ситуации, но всъщност това е и чарът на понеделника. В следобеда цялото това разместване на пластовете започва да ви харесва. Бъдете адаптивни и активни. Ключът за успеха е изцяло във вас.

РИБИ
Спазвайте сроковете

Дори и понеделник да не е сред най-щастливите ви дни от тази седмица, не пропускайте нито една минута, в която можете да се изявите. Стриктното спазване на срокове е важно условие, за да успеете. Бъдете точни и не закъснявайте, особено в часовете до ранния следобед. Вечерта чувствате удовлетворение от всичко, което сте постигнали през деня.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 април. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Овен. Овенът иска да са напористи, но 11-ката забавя тези стремежи. Стигаме до мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва.
Очаква ви прекрасна година, свързана със стабилизация на живота ви. Не правете промени, а се опитайте да затвърдите това, което сте променяли досега. Ако ви предстои брак, можете да го насрочите за някой от следващите дванайсет месеца.
Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците и щитовидната жлеза.
Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *