Дневен хороскоп. Прогноза за 13 април, сряда

Луната е в Рак. Фаза –първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и в 7-и в 11,52 ч. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Противопоказно е поставянето на гръдни импланти. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашни проблеми, гастрит, колит, язва.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, топла коламаска на тялото и пилинг на лицето и тялото. Последните могат да доведат до сериозни раздразнения на кожата. Можете да направите водни процедури.

Хранене и диета: Избягвайте солта и ограничете мазното. Днес особено полезни са изделията от пълнозърнено брашно. Комбинирайте ги с прясна салата от зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Виолетово, синьо, сребристо, сиво.

Номерология: Денят поставя бариери и ни изправя пред залостени врати. Едва ли ще намерим решение на проблемите си тъкмо днес. Не се отчайвайте, ако не всичко върви по вода, скоро ще потръгне. Още утре ни чакат по-добри възможности.

Основни звездни аспекти: Луната е в Рак. Периодът е благоприятен за разрешаване на междуличностни проблеми, за уреждане на нередности в дома и семейството. До обяд сме озарени от нови идеи и мечти. Луната е в хармонични аспекти с Меркурий и Юпитер. Спорят документалните и административни работи, деловите взаимоотношения. В следобеда и вечерта се чувства тягостно настроение. Движейки се в Рак, Луната предстои да сключи напрегнати аспекти с Уран и Плутон. Не се разколебавайте. Идеите ви не са неосъществими, а искат време, за да станат реалност. В семейството запазете самообладание.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Близките ви дават ценен съвет

Желаете бързи печалби, които в този ден няма как да се осъществят. Мисленето ви не е рационално. Избягвайте конфликтите в семейството и личния живот. Имате нужда от малко спокойствие, за да се освободите от напрежението. Най-близките ви хора дават съвет, от който имате нужда. Вземете си частичка от него.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не оставяйте работа за утре

Решителни сте в този ден. Не се колебаете и действате настъпателно и смело. В сутрешните часове не се очакват проблеми. Върви ви като по вода и затова гледате да свършите колкото се може повече работа. В следобеда също имате късмет, но последните работни часове сякаш не са толкова спорни. Не оставяйте работа за утре.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Прибързаността ви е враг

Припрени сте, а това не е във ваша полза. Вземате прибързани решения, предприемате нежелани рискове. Бъдете активни до обяд. В следобеда избягвайте да разрешавате каквито и да е било проблеми. Не предприемайте действия във финансов аспект, сериозно ще навредите на бюджета си.

РАК

(21.06 – 22.07)

Приемете критиката

Луната се движи във вашия знак. Помага ви да бъдете активни и дейни, да поставите едно дългоочаквано ново начало и да продължите напред смело. От друга страна обаче, прави ви особено уязвими. Самоувереността ви расте с неузнаваеми темпове и когато някой ви направи забележка за ваши грешки, се сърдите или не приемате критиката.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Лежерно време

Оказва се, че през тази седмица е би било добре да си вземете отпуск. Не сте активни или по-скоро не ви спори с каквото и да се заемете. Днешният ден ви е щастлив, но щастието се изразява по-скоро в шанса да хармонизирате мислите и емоциите си. Утрешният ден също е неактивен, дори да отложите делата си за тогава, пак няма да ги свършите изцяло.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Помагат ви

Предстои ви напрегнат, натоварен, но доста благоприятен ден. Можете да се доверите на хората около себе си. В състояние сте да научите много от тях и за тях. Днес се прекрасни психолози. Имате желание да свършите доста работа. Насрочете я за часовете до обяд. В следобеда не се напрягайте излишно. Вършете рутинните си ангажименти.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Бягайте от най-любопитните

Обсебени сте от желание да промените всички около себе си. Това е и главната причина за неуспехите ви днес. Огледайте се. Действайте според наличните обстоятелства. Не е дошло времето да изграждате из основи ново. Бъдете предпазливи и се пазете най-вече от „дружелюбни” хора, които искат да разберат всичко за вас.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Променете нещо от ежедневието си

Очакват ви благоприятни промени, за които самите вие се погрижихте през последните дни. В добро настроение сте, с приповдигнати емоции. Сменете пътя, по който обикновено ходите на работа. Нетрадиционната постъпка ще ви ободри и вдъхне нови усещания и идеи. Сега имате нужда от оживление. Сами се погрижете за него.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

И добри, и недобри моменти

Поток от положителна енергия, но и силно напрежение са валидните характеристики за хороскопа ви в сряда. Добрите емоции ще са предизвикани от изненадващи приятни срещи, но напрежението ще расте, предизвикано от професионални проблеми и неуредици. Въпреки това, отдайте повече внимание на хубавите моменти.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Напрегната сряда

Напрегната в служебно отношение, срядата носи както възможности за раздвижване и професионален успех, така и опасности от грешки и пропуски от недоглеждане. Във вашите ръце се крие ключът кое от двете ще надделее. Съветът ми е да не действате толкова прибързано. Обърнете внимание и на ежедневните си дела.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Следвайте плановете си

Стабилните позиции и реалните професионални намерения, които отговарят на възможностите ви, са основен фактор, изиграващ положителна роля за развитието ви през днешния ден. Срядата се свързва с добро начало, развитие и стъпка напред в служебен план. Бъдете целеустремени, настойчиви и следвайте плановете си.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Нужда от почивка

Периодът, в който се намирате, е неактивен. Причината е психическо претоварване от предходните дни или седмици, което ви се отразява точно сега. Опитайте да подредите мислите си. Бъдете активни до обяд или ранния следобед. Вечерта си легнете по-рано. Имате нужда от почивка. Не планирайте нищо важно за утрешния ден.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Сами сте си избрали да се родите на 13 април, за да изчистите малки грешки от минали прераждания. Стремите се към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

Навлизате в година на бурен финансов и професионален подем. Не се двоумете да смените работата си, ако ви се предлага нещо ново и по-изгодно. Следващите дванайсет месеца са гаранция за вашата финансова сполука, въпреки макроикономическата обстановка. Вие няма да останете без доходи.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.