Безплатна демонстрация на лечебни масажи в ДКЦ I

Демонстрация на лечебни и релаксиращи масажни техники ще предложат днес специалистите от сектор „Физикална и рехабилитационна медицина” в „Диагностично-консултативен център I – Велико Търново”. Поводът е организираният от ръководството на бившата поликлиника Ден на отворените врати в звеното. Той ще се проведе от 10 до 14 часа без предварително записване.

В кабинет 119 желаещите ще бъдат запознати със силата и действието на медицинските масажи, използвани за облекчаване на болки след травми и хронични заболявания. Заедно с методите на физиотерапията и рехабилитацията се постигат отлични резултати в лечението на множество здравословни оплаквания.

Масажният кабинет за лечебен и класически масаж – релаксиращ и тонизиращ, масаж с вулканични камъни, масаж с ароматни масла, антицелулитен масаж, бе разкрит през декември миналата година към сектор „Физикална и рехабилитационна медицина”. Звеното се ръководи от д-р Ваня Пангелова, а в екипа влизат кинезитерапевтът Невин Османова, рехабилитаторите Стефка Стойчева и Веска Бакева, както и масажистът Даниела Иванова.

Възможностите за лечение и профилактика в сектора са по линия на здравната каса или свободно – със заплащане от желаещите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *