Двуцифрени победи за „Болярчета” в първенството на Футбол 5

С две двуцифрени победи стартираха в пролетния полусезон на междуобластното първенство на Футбол 5 на Великотърновска и Габровска област и малките футболисти на СК „Болярчета”. Момчетата от набор 2007 година са лидери в класирането без загуба, следвани от горнооряховското „Локо” и „Етър ВТ”.

Десетият и единайсетият кръг от шампионата бяха в Царева ливада, където „Болярчетата” надиграха габровските „Янтра” и „Чардафон”. Първата среща бе спечелена с 10:0, като шест гола наниза Богомил Александров, два добави Радослав Найденов, а по един Кристиян Боянов и Момчил Маринов.

Срещу „Чардафон” резултатът бе 12:0 в полза на „Болярчетата” с осем попадения на Радослав Найденов, хеттрик на Богомил Александров и един гол на Кристиян Боянов.

„Нашите деца играха с настроение, забавляваха публиката, а всеки гол бе след невероятна атака в стил „Барселона”. Публиката определи Богомил, Радослав и Кристиян като Меси, Неймар и Суарес. Децата от набор 2007 г. са изключително талантливи и днес за пореден път показаха, че нямат никаква конкуренция в своята възраст в тази група”, коментира треньорът Николай Колев.

По неговите дум голям плюс за „Болярчета” е, че обикновено по турнирите играят срещу по-големи състезатели.

От изключителна важност е и новата изградена база „Балкан Арена”, която е точно за Футбол 5. Много деца проявяват интерес и вече се записват в клуба, като треньорите вече започват тренировки и с родените през 2010 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *