14 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 април, вторник

Луната преминава от Дева във Везни в 14,23 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 17,42 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната във Везни остават нежелани операциите в областта на корема, червата, черния дроб, асимилационните органи. След това – на бъбреците, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колики, диария, артрит, перитонит, запек и заболявания на чревното храносмилане. Използвайте хомеопатия, която днес има особено благотворен ефект. Не прекалявайте с приема на течности. Организмът задържа вода.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. До 14,23 часа можете да се боядисате. Цветът ще се запази дълго време. След този час времето е подходящо за къдрене, изправяне, издухване със сешоар или маша. Целият ден е благоприятен за коламаска на тялото.

Хранене и диета: Обърнете внимание на продуктите, които консумирате днес. Следете за срока им на годност. Стомахът е особено чувствителен. Предпочитайте лесносмилаеми храни. В следобеда хапнете 50 – 100 грама ядки в суров или печен вид, за да стимулирате метаболизма и да се тонизирате.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Нумерологичен хороскоп: Напрегнати са вибрациите на днешния ден. Бъдете внимателни, каквото и да предприемате. Разчитайте правилно знаците на съдбата. Трудностите имат за цел да заострят вниманието ви, а не да ви отказват от вече предприетия път.

Звездни аспекти за деня: До 14,23 часа довършете всичко старо и изостанало, което имате за тази седмица. Този период от деня не е подходящ за важни действия и решения. В следобеда обърнете повече внимание на личните си взаимоотношения. Венера и Плутон са в квадратура. Желанието ви да ръководите, да диктувате правилата в личния живот може да отдалечи половинката. В 18,30 ч. слънцето навлиза в Телец. Следващият един месец дава благоприятна почва идеите ви да поникнат и да се осъществят. Възползвайте се.

 

ОВЕН

Идеите ви покълват

Денят вещае сигурни промени, които се развиват в следобедните часове. Време е да промените начина си на мислене и да тръгнете в нова посока. Слънцето навлиза в Телец. Идеите ви намират почва и могат да бъдат реализирани през идния месец. Днес до обяд избягвайте да вземате важни решения.

 

ТЕЛЕЦ

Приятни изненади

Подвластни сте на обстоятелствата днес. Това е и причината най-малко до обяд да сте пасивни и да не предприемате каквито и да е било действия. Слънцето навлиза в знака ви – идва време да планувате и празнувате своя рожден ден, да навлезете в новата слънчева година. Очакват ви приятни изненади в следващия месец.

 

БЛИЗНАЦИ

Без повече илюзии

В добро настроение сте. Преди обядът не е най-благоприятното време за поставяне на ново начало. Него насрочете за часовете в следобеда. Имате нужда да поговорите с някого. Намерете близък човек и го направете. Слънцето навлиза в Телец. Време е да се разделите с някои илюзии в живота си. Това ще се случи през идния един месец.

 

РАК

Нови приятели

Мъчно започвате вторника не защото не ви се работи, а защото обстоятелствата около вас са трудни и не ви позволяват да се разгърнете. В следобеда обаче всичко ще си дойде на мястото. Имайте търпение. Слънцето навлиза в Телец и в следващия един месец ви помага да намерите нови приятели и нова среда, в която да се чувствате добре.

 

ЛЪВ

Време за промени

В добро настроение сте и въпреки че преди обядът да не е най-спорното време, вие успявате да довършите някои вече предприети дела. В следобеда можете да вземате правилни решения. Слънцето навлиза в Телец. Ще ви помогне да се погледнете с други очи на работното място и в следващия месец да направите важни реформи в личния си живот.

 

ДЕВА

Очакват ви приходи

В часовете до обяд желанието ви е да бъдете слушани и разбирани. За съжаление, малцина ще изпълняват заръките ви. Примирете се. В следобеда очаквайте приходи. Част от тях заделете като спестявания. Навлизането на Слънцето в Телец отключва едномесечен период на по-вълнуващи преживявания в личен план.

 

ВЕЗНИ

В конфликт с другите

Днес сте напрегнати, нервни и все недоволни. Каквото и да направят хората около вас, вие ги критикувате, сякаш сте безгрешни, а те все правят грешки. Ще си получите заслуженото за това поведение – конфликт с обкръжението. Слънцето навлиза в Телец. Време е да обърнете повече внимание на финансите си.

 

СКОРПИОН

Срещате любовта

Също като Везните и вие сте в конфликт с всички около себе си. Чувствате се недоразбрани и недооценени. За щастие, това е моментно усещане и няма да се отрази на настроението ви през цялата седмица. Днес вършете онова, което ви прави доволни. В следващия месец може да срещнете подходящата половинка.

 

СТРЕЛЕЦ

Преборете умората

Бъдете внимателни, защото сте склонни да вземате разнопосочни решения, не всички от които ще бъдат ползотворни. Стабилизира се здравословното ви състояние и най-накрая излизате от периода на пролетната умора, налегнала ви напоследък. Слънцето навлиза в Телец и изисква в идния един месец да сте активни и бодри.

 

КОЗИРОГ

Ревността ви съсипва

Обсебени сте от чувство на ревност, което ежеминутно ви огорчава и вплита в интимната ви връзка горчилка. Поговорете с половинката и преодолейте ревността си. В следобеда обърнете повече внимание служебните си дела с изтичащ срок. Слънцето навлиза в Телец. В следващия месец ще ви се случат незабравими и хубави неща.

 

ВОДОЛЕЙ

Време за ремонт

Вие попадате в период, през който по-трудно ще се справяте с извънредните ситуации около себе си. Ако е възможно, изолирайте ги и се заемете само със собствените си рутинни задачи. Намирате се в етап на завършек. Слънцето навлиза в Телец. В следващия месец можете да направите ремонт вкъщи.

 

РИБИ

Нови контакти

Изключително позитивен и наситен с хубави вибрации, вторник акцентира върху сферата на контактите и взаимоотношенията на по-високо ниво. В следобеда можете да осъществите доста разговори. Движението на Слънцето в Телец в следващия месец ще ви помогне да се запознаете с много нови и интересни хора.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Вие сте прибързани и сприхави хора. Постарайте се да се научите на уравновесеност и етапност в действията си. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко отношение. Родени сте, за да ръководите.

Навлизате в година на промени и новости, които ще осеят живота ви още от този месец. В ежедневието ви пластовете се разместват и идва време на обновление, на глътка въздух. Бъдете активни и приемете всички промени с отворени обятия, превърнете ги в път към успеха.

Здраве: Ако сте пушачи, лесно можете да се откажете от порока.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *