Атрактивен мач изиграха съперниците в Драганово

„Янтра Драганово” – „Росица” 7:3

 

Зрелищен мач, белязан с десет гола, изиграха съперниците в Драганово, доставяйки удоволствие на публиката. Гостите от Поликраище поведоха в резултата с попадение на Венцислав Ников след центриране от фал още в 5-ата минута. В 10-ата Пламен Станчев проби индивидуално отбраната на „Росица” и изравни 1:1. Само 120 секунди по-късно Георги Георгиев обърна хода на събитията с попадение за 2:1, възползвайки се от подаване на игралия силно Петко Петков. Друг активен играч – Николай Куцаров, върна надеждите на поликраищенци в 20-ата минута, изравнявайки от воле за 2:2. Петко Петков вдигна на 3:2 с глава четири минути по-късно след центриране на Пламен Станчев. За 4:2 красиво попадение записа в актива си Мартин Димитров, забил топката в сглобката от 40 метра.

Отново Петко Петков изригна в 53-тата минута и с технично отиграване в наказателното поле увеличи аванса на тима си на 5:2.

От дузпа Светослав Байчев намали на 5:3 в 73-тата минута, но веднага след подновяването на играта Георги Георгиев вдигна на 6:3. Окончателното 7:3 фиксира Атанас Банов в 78-ата минута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.