В Козаревец домакините контролираха развоя на срещата

„Спортист” – „Юнак” 3:0

 

С опасна контра на гостите от Мерданя и пропуск на Пламен Недялков, останал очи в очи с вратаря на домакините – Димитър Генчев, тръгна срещата в Козаревец. Малко по-късно отново Недялков бе на чиста позиция, като този път стреля в тяло на бранител. Постепенно “спортистите” овладяха централната част на терена и в 10-ата минута извеждащо подаване на Валентин Парашкевов намери Галин Жеков, който от движение вкара за 1:0. Последваха хубав удар на Иван Стефанов, спрян от бранител на “Юнак” пред голлинията, и нова комбинация Парашкевов – Жеков, при която се прояви вратарят на мерданчани Георги Спасов.

В 39-ата минута обаче стражът на гостите бе безсилен и трябваше да извади топката от мрежата си за втори път след красиво изпълнение на странична ножица от Антон Маринов.

През втората част картината на терена не се промени особено, като отново домакините бяха атакуващият тим. Мерданчани отговаряха с контри, при една от които Иван Иванов излезе на добра позиция, но Димитър Генчев парира отправения изстрел. В 79-ата минута дойде мигът и на Мирослав Сотиров, който отблизо фиксира окончателното 3:0.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *