В Масларево сътвориха обрат от 0:3 до 4:3

„Устрем” – „Бенковски” 4:3

 

По едно полувреме си размениха съперниците в Масларево, като първото бе за гостите от Българско Сливово, а второто за домакините, сътворили рядко виждан обрат от 0:3 до 4:3.

Светлин Дамянов проби отбраната на „Устрем” в 8-ата минута и пусна успореден на голлинията пас към Любомир Тодоров, който вкара за 0:1. След още седем минути Любомир Любенов вдигна на 0:2 с изненадващ удар. За 0:3 се разписа Марио Петров, прехвърлил от трийсетина метра вратаря на домакините.

След почивката отборът на домакините промени облика си изцяло. В 51-вата минута Благомир Павлов центрира към Борислав Костадинов, който с глава намали на 1:3. Следващите минути бяха на Калин Калинов, който в 65-ата и 66-ата минута заби две бързи попадения и доведе резултата до 3:3.

Шут на Борислав Костадинов в 75-ата минута бе отразен от вратаря на „Бенковски”, но топката попадна в Калин Калинов, който не пропусна да вкара за 4:3 и да запише в сметката си хеттрик. Голът бе оспорен от гостите, които имаха претенции, че Калинов е бил в положение на засада…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.