45 четения

GREEN Експо е новото предизвикателство на Mall Велико Търново

GREEN Експо е новото предизвикателство на Mall Велико Търново да обърнем по-специално внимание към хармоничния и здравословен начин на живот. Събитието ще се проведе в дните от 21 до 24 април на ет. 3 в Mall Велико Търново и ще ни предложи 4 дни, изпълнени със здраве, спорт и добро настроение.

Изложението ще има търговска и лекционна част. Всички семинари са с вход свободен, но нека ви разкажем малко повече за това кои са част от лекторите на събитието.

Еленко Ангелов
Еленко Ангелов

Психологът Еленко Ангелов гостува на 23 април (събота) от 11:00 ч. със семинар на тема „Рецепти за пълноценен живот”. Той е добре познат от „На Кафе“ с Гала и редовните си рубрики в предаването на теми „Силата на мисълта“, „Теории и факти на родната и световна конспирация“, „ВИП преживяване с Еленко Ангелов – Вашето извънредно паранормално преживяване“. Еленко Ангелов е автор на осем издадени книги с успешен тираж в България. Пред гостите на събитието той ще сподели ценни съвети за съчетаването на позитивната настройка, спорта и правилното хранене.

Hristiana Parova
Христиана Парова

В петък, 22 април, от 17:00 ч. и в събота от 13:30 ч. можете да посетите лекциите и демонстрации на Христиана Парова. Тя е професионален фитнес ментор и консултант по хранене. Готова е да отговори на всички ваши въпроси, свързани с влизането във форма, отслабването, стягане и трениране на определени мускулни групи. Христиана Парова е сред най-известните фитнес треньори в страната. В интернет пространството можете да откриете множество нейни видеа със съвети за фитнес у дома.

 

Камен Филипов
Камен Филипов

Не пропускайте и гостуването на Камен Филипов, който на 21 април от 17:45 ч. ще разгледа спорта и здравословния живот от древността до наши дни. Като в практическата част ще представи за първи път пред посетителите на GREEN Експо уникалния метод по системата на Хонгчи Ксиао Пайдаладжин, чрез който за няколко минути може да се премахнат всякакви болки. Също така ще демонстрира чрез съвременна медицинска апаратура ефекта на методиката преди и след терапия. Камен Филипов е доктор по физиотерапия, иглотерапевт, учредител и преподавател в Международната асоциация по иновационни биотехнологии.

 

Неда Терзиева
Неда Терзиева

В събота, 23 април, от 19:30 ч. Неда Терзиева ще ни представи методите на лечение с квантова терапия, лечение със собствена и Рей-Ки енергия, лечение с жива вода, диагностика с квантов анализатор и аура камера. Нейната лекция ще бъде на тема „Дисциплина на ума и тялото чрез здравословен начин на живот“.

Ренета Гагова
Ренета Гагова

В неделя от 11:00 ч. треньорът по фитнес, пилатес и йога Ренета Гагова ще ни помогне да изберем подходящия спорт за нас и да влезем във форма за лятото. Освен лекцията тя ще направи и практическо занятие по каланетика.

В петък следобед Търново Runs ще предизвикат всички посетители в Mall Велико Търново да се включат в състезание за максимален брой клекове и лицеви опори.

Наред със семинарите и лекциите в програмата на изложението ще бъдат демонстрирани още йога с инструкторите от xога студио ОМ, тае бо, пилатес, зумба от денс студио UN BESO, шиацу масаж, тай дзи, ба гуа, даоска йога, сакрална архитектура на тялото и много други.

В рамките на четирите дни на GREEN Експо гражданите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да дегустират и разгледат най-новите продукти и услуги от над 100 експерти, изложители и лектори в областта на спорта, активния и здравословен начин на живот.

Цялата програма на изложението може да откриете на www.МallVT.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!