„Виолетовите” гостуват в Червен бряг навръх 92-годишнината от създаването на „Етър”

Отборите на Футбол 7 и Футбол 9 ще играят мачове на електрическо осветление

 

На 24 април 2016 година се навършват 92 години на футболен клуб „Етър”. Датата съвпада с гостуването на отбора в Червен бряг, където „виолетовите” ще срещнат местния „Партизан” в търсене на единайсета поредна победа. Успехът ще е най-добрият подарък за привържениците на отбора, които ще са на стадиона в Червен бряг, както й за тези, които ще чакат новини оттам.

От вчера тренировки с отбора поднови Любомир Генчев, който получи травма при последното гостуване в Трявна, пропусна и домакинството на „Левски 2007”. Други наказани или контузени играчи, като изключим лекуващите се отдавна Цветомир Цанков и Благовест Ангелов, няма.

Междувременно стана ясно, че дербито между „Ботев” (Враца) и „Етър ВТ”, което ще определи първенеца на Северозападната „В” група, ще бъде на 29 април, Разпети петък, от 15:30 часа.

Причината за промяната на часа е прякото излъчване на срещата по Канал 3. Очаква се Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС официално да оповести промяната.

Вчера от великотърновския клуб съобщиха, че отборите на Футбол 7 и Футбол 9 за първи път ще играят на електрическо осветление мачовете си от първенството. На двата тима предстоят гостувания на „Алекс ОК“, чиито състезатели също са от школата на „виолетовите“, в поредния 10-и кръг от двете първенства.

Мачовете „Алекс ОК“ – „Етър ВТ“ са тази вечер от 19,00 и от 20,00 часа на електрическо осветление на стадиона в Шемшево.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *