Екскапитан на „Локомотив” стана треньор

Йордан Петров – Петела, бивш капитан на „Локомотив” (Г. Оряховица), вече е треньор на малки футболисти в клуба. Изигралият успешни сезони с “Етър 1924” в “Б” група халф тръгна с победи начело на 9-годишните момчета на “Локото” в първия кръг от пролетния дял на първенството на Футбол 5 в Царева ливада.

Горнооряховските надежди удариха “Чардафон” (Габрово) с 5:0 с голове на Антони Ангелов – два, Мирослав Нотев, Кристиян Славчев и Мартин Господинов.

Срещу ФК „Севлиево” „локомотивци” поведоха с гол на Иван Цонев. След това точни бяха Мартин Господинов, Мирослав Нотев (2 гола), Кристиян Славчев (2 гола) и Тони Добринов, а срещата приключи при резултата 7:2 за “железничарите”.

Междувременно родените през 2007 г. локомотивци, които също са водени от Петела и играят в първенството на Футбол 7, загубиха домакинството си от „Литекс”. Мачът се разви много драматично за горнооряховци, които поведоха, но в крайна сметка загубиха с 3:4. Два от головете на „Локомотив” отбеляза Борислав Бъчваров, за третия се разписа Найден Балабанов.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *