Нощна акция в елитна търновска дискотека

Специализирана полицейска операция се извърши в нощта срещу четвъртък в търновската дискотека „Пайнер Премиум”. Над 30 полицейски служители, 30 служители от различни звена и структури и от други полицейски управления от ОД МВР са тарашили дискотеката. В масираната акция са участвали както униформени, така и служители под прикритие.

За пръв път толкова много полицаи посещават нощно заведение, коментираха очевидци в дискотеката по време на проверката. След като в обекта влезли полицаите, озвучаването е било спряно за 20 минути и присъстващите стотици посетители са били проверявани щателно за документи за самоличност. Същата нощ участие в дискотеката е имала звездата на „Пайнер” Цветелина Янева. Проверката била рутинна и превенция преди предстоящия летен сезон. Нощната полицейска операция не е установила нередности и няма задържани лица, не са открити наркотици.

2 thoughts on “Нощна акция в елитна търновска дискотека

  • 22.04.2016 в 17:44
    Permalink

    Цялата охранителна фирма продава наркотици. Колкото са търсили полицаите, толкова са намерили. И то на партито на годеницата на 6i6i в дискотеката на Недосегаемите. Слочаенос? Не мисла

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *