Дневен хороскоп. Прогноза за 25 април, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 23,18 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Ако е възможно, отложете всички планови операции. Заради положението на Луната в Стрелец кръвта се съсирва по-трудно и раните заздравяват по-бавно. Абсолютно нежелателни са операциите в областта на черния дроб. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен за отпускащ масаж. Добре се отразява антицелулитния масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която не е свързана с гладуване. Дори и ако намалите приема на храна, в следващите дни можете да редуцирате теглото си. Възползвайте се.

Цветове, носещи късмет: Синьо и зелено.

Нумерологичен хороскоп: Започваме седмицата с възможност да направим анализ на изминалите дни, да оценим грешките и да ги поправим. Планирайте делата си за предстоящите четири дни така, че накрая да бъдат завършени. Бъдете в хармония с близките си.

Звездни аспекти за деня: Бъдете внимателни. Луната се движи в Стрелец и предизвиква желание да живеем авантюристично. Не обръщаме голямо внимание на сериозните неща в живота. Напрегнатите й аспекти с Нептун, Юпитер и Сатурн изискват да направим анализа сами за себе си, да си изготвим изводи от старите си грешки, за да не ги допускаме повече в бъдеще. Спазвайте стриктно сроковете и направете проверка още веднъж дали не сте пропуснали нещо важно.

 

ОВЕН

Внезапни промени

 

В понеделник бъдете готови за внезапни промени, които ще ви се случат независимо дали сте активни или пасивни. Можете да изберете правилната посока и да насочите усилията си спрямо нея. Днес сте интуитивни. Важно е да сте малко по-целенасочени. Напрежение също присъства в прогнозата. То е продиктувано от нежеланието ви да се разделите със старото.

 

ТЕЛЕЦ

Планирайте деня си

 

Понеделник ще бъде благоприятен ден за Телците, но въпреки това ще бъде добре да са малко по-последователни в действията си, да планират деня си още от сутринта и да не пропускат нито една възможност. Напрежение присъства и в тяхната прогноза. То е продиктувано от желанието им да контактуват с много хора и на всяка цена.

 

БЛИЗНАЦИ

Промени в любовта

 

В понеделник Близнаците се намират в прекрасна позиция както на работното място, така и в личен план. Служебният ден ще бъде хармоничен въпреки малките финансови разочарования. Ще получите пари, но няма да са толкова, колкото очаквахте. В любовта и личния живот може да настъпи мащабно раздвижване, в което е хубаво да сте инициатори.

 

РАК

Ден за равносметка

 

В понеделник си давате сметка за огромна част от проблемите, които имате на главата си. Важно е да си направите вътрешен анализ и да съзрете причините за грешките в себе си. На работното място денят предупреждава да сте внимателни с колегите, особено с най-новите. В личен план денят ще е хармоничен, ако не общувате с много хора.

 

ЛЪВ

Не теглете кредити

 

В понеделник се радвате на завидна стабилност, към която се стремяхте в последните два-три дни. Отново обаче стабилността не е свързана с финансовото ви състояние, защото и днес е възможно да изхарчите пари за нещо, което не ви е нужно. Не вземайте пари назаем, не теглете кредити и не пренасяйте негативното си настроение върху хората около вас.

 

ДЕВА

Закостеняло мислене

 

В понеделник мисленето ви е закостеняло и това е причината за най-големите ви проблеми. Не сте съгласни да се съобразите с порядките на времето, в което живеете, и можете да очаквате разочарования от този факт. На работното място промените никак не ви харесват, въпреки че те са за ваше добро и след време ще сте благодарни на съдбата за тях.

 

ВЕЗНИ

Печелите симпатии

 

В понеделник Везните ще са изненадани от великолепни промени в служебния живот. В бизнеса имате шанс да проявите оригиналност и да спечелите симпатиите на обществено значима личност. За съжаление, този успех, макар и малък, ще се отрази негативно на личния ви живот, където днес е насочено най-голямото напрежение в прогнозата.

 

СКОРПИОН

Успявате с парите

 

В понеделник самочувствието ви ще расте. Доброто ви настроение се подклажда от успехите, които денят ви е заложил във финансов аспект. Внимавайте, редом с доброто идва и лошото и то този път ще бъде сблъсък с негативизма на хора от най-близкото ви обкръжение. Става дума за завист и нечисти помисли, от които трябва да се предпазвате.

 

СТРЕЛЕЦ

Отложете плащанията

 

На Стрелците им предстои един доста успешен служебен понеделник, но въпреки това те трябва да се предпазват от хлъзгави и ненавременни, спонтанни и примамливи предложения с финансов характер. Избягвайте да говорите за пари, дори и да сте на делова среща. Дори да ви се налага да уговаряте и плащате предстояща почивка, също го отложете.

 

КОЗИРОГ

Подливат ви вода

 

Не губете време да се оправдавате пред ръководителите и екипа, с който работите, във връзка със стари търкания и кавги. Направете си равносметката и отстранете от живота си онези хора, които се навъртат с нечисти помисли. В понеделник някой ще се опита да смачка самочувствието ви и това ще бъде човек от близкото обкръжение. Бъдете внимателни.

 

ВОДОЛЕЙ

Губите си времето

 

В понеделник сте много нервни, което ще се отрази зле върху взаимоотношенията ви. Денят е благоприятен, но ще го пропилеете, ровейки се в чуждата работа и търсейки нечии кусури. Въобще не си заслужава да се занимавате с това. По-добре се съсредоточете в личната си работа и чрез действията си привлечете вниманието на хората върху себе си.

 

РИБИ

Ремонт вкъщи

 

Рибите изживяват прекрасен ден и на работното място, и вкъщи. Разбира се, не липсват и предупреждения в прогнозата. Те са свързани със склонността да се обвързват с нови запознанства и да търсят нови контакти в живота си. Днес това е противопоказно. Можете да направите разместване вкъщи, както и ремонт. Той ще ви се отрази добре.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора, от които може да се взема пример. Мъдри, уравновесени и добри, сякаш обичате всеки човек на тази планета и не таите зло в себе си. Това е, защото притежавате дух, преживял множество прераждания. Мисията ви в този живот е да бъдете духовни водачи. Често давате съвети на близките си и на хората от своето семейство. За да бъдете слушани обаче, е добре да давате съветите си по начин, който не е натрапчив.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Точно сега не е моментът да се учите на решителност, защото всяко прибързано решение, което вземате, ще ви носи загуби. Оставете се на течението. То ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и черния дроб. Не правете безсмислени и несъобразени с лекар диети.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *