Преизбраха Иван Петров начело на БСП в община Полски Тръмбеш

ИВАН ПЕТРОВ ЗАПОЧВА ВТОРИЯ СИ МАНДАТ КАТО ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ, стана ясно след общинската отчетно-изборна конференция на партията. Форумът номинира единствено него заради категоричните резултати в партийната работа, спечелените изборни кампании и укрепването на структурите.

„Нямаме загубени избори от ГЕРБ. Винаги сме пред тях в предсрочните и редовни избори“, подчерта Иван Петров в отчета си. Той открои победата на първи тур с 64% на кмета на община Полски Тръмбеш Георги Чакъров на миналогодишните местни избори и подчерта, че това е най-високият резултат за кмет на първи тур в областта.

За членове на НС на БСП конференцията номинира Георги Чакъров и Весела Лечева, а за председател на партията – Корнелия Нинова. За делегати на 49-ия конгрес на БСП бяха избрани общинският кмет Георги Чакъров, ръководителят на групата общински съветници от БСП Росен Русанов и председателят на Младежкото обединение Кристина Йорданова.

След общинската конференция на първия пленум на новоизбрания Общински съвет беше утвърдено Изпълнително бюро в състав от 13 членове.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.