Трима млади социалисти от областта влизат в новия Национален съвет на Младежкото обединение

ТРИМА ОТ МЕСТНИТЕ СОЦИАЛИСТИ БЯХА ИЗБРАНИ В СЪСТАВА НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ НА МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ на Третата отчетно-изборна конференция на организацията, която се проведе през уикенда в София. Това са областният председател Валерия Дончева, общинският председател на БСП – Павликени, и досегашен председател на Младежкото обединение в общината – Христо Кавалски, и членът на Изпълнителното бюро на БСП във Велико Търново Красин Каракоцев.

12 делегати от нашата област участваха в заседанието под наслов “Управляваме бъдещето! от днес”. Форумът на младите социалисти е част от пълния цикъл отчет и избори в партията. Представителите на областта взеха активна роля в органите на конференцията. Валерия Дончева беше избрана за председател на Комисията по избора, като отговаряше за подготовка и провеждането на избора на ръководни органи на МО в БСП. Стефан Стефанов беше водещ на конференцията, а Йордан Чейреков участва като преброител в едно от бюрата при избора.

За втори мандат начело на Младежкото обединение делегатите избраха Вероника Делибалтова. Националният съвет ще се състои от 91 членове, които бяха утвърдени по време на конференцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *