Младите „железничари” не успяха да спрат втория в класирането

„Локомотив” – „Лудогорец” 0:3

 

Загуба с 0:3 претърпяха юношите на горнооряховския „Локомотив” в срещата с връстниците си от Разград. Селектираният от цялата страна тим на гостите имаше превъзходство, въпреки че възпитаниците на Мирослав Гавазов се бориха здраво. В 7-ата минута излезлият от школата на „Етър” Томас Цвятков, сега капитан на лудогорци, разтърси напречната греда с удар от фал. Последваха два пропуска на Мартин Кирилов, оставал очи в очи с вратаря на локомотивци – Емил Попов. Междувременно хубав пробив на Какамъков завърши с остро центриране, пресечено от стража на разградчани.

В 40-ата минута Томас Цвятков бе изведен сам срещу вратаря на горнооряховчани и откри резултата с техничен удар.

Втората част тръгна отлично за гостите, като Мартин Кирилов се откъсна отново и този път прехвърли Попов за 0:2. След час игра Кирилов получи нова възможност да стреля и този път не сбърка за 0:3. До края на срещата Янек Кирилов пропусна да вкара почетно попадение за горнооряховчани, а Мехмед Мехмед – да увеличи аванса на гостите.

Втори жълт и съответно червен картон си изпроси безсмислено Людмил Иванов от състава на „Локомотив” и ще пропусне следващите мачове на тима си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *