Честит имен ден!

На Гергьовден празнуват Георги, Гергана, Гоце, Генка, Гинка, Гинко, Ганка, Ганчо, Гюро, Гюрга

За мнозина би било интересно, че Георги идва не само от името на светеца свети Георги, а и от гръцката дума georgos, която в превод значи „земеделец”. Гергана е женската форма на Георги, а Гоце, Гинко, Гинка, Генка, Ганчо, Гюро и Гюрга са негова разновидност.

Георги, Гюрга

Вашето име носи вибрации 19 и е подчинено на Слънцето. Ето защо вие сте страшно енергични и ентусиазирани във всяко едно отношение. Ако добре премисляте идеите си, без да се хвърляте презглава във всичко ново, имате големи шансове за успех. Честите ви избухвания без причина са сериозен дразнител за близките ви. Постарайте се да ги избягвате. Не проявявайте насилие.

Предупреждение: Неподходящи рождени дати за името: 1, 5, 9, 10, 14, 18, 23, 27 и 28.

Подходящи дати: 2, 7, 11, 16, 20, 25 и 29.

Гергана, Гюро

Имената ви са увенчани с вибрация 29, свеждаща се до 2. Трудно ще се намерят измежду вас такива, които са находчиви и дейни. Обичате да изчаквате, да опипвате почвата, докато не загубите толкова много време, че да пропуснете всички крайни срокове. Винаги трябва да има някой до вас, който да ви тика напред, да ви разчиства пътя от трудности, защото и при най-малката пречка се отказвате. Вслушвате се прекалено много съветите на близките, а това не ви позволява вземането на лични решения и в един момент се оказвате неподготвени за света. Изискването към вас е да се вземете в ръце, да се научите да се борите. Бъдете ловци, а не жертви в живота. Само така ще постигнете успехи. Не се отказвайте от трудностите. Нека те ви провокират и карат да се борите още повече и с по-големи усилия.

Предупреждение: Неподходящи рождени дати за името: 2, 7, 11, 16, 20, 25 и 29.

Подходящи дати: 1, 5, 9, 10, 14, 18, 19, 27 и 28.

Гоце, Гинка

Радвате се на вибрациите на 3 в нумерологията и на влиянието на Юпитер в астрологията. Те ви даряват с големи шансове за успех, стига да не ги пропилеете в размотаване и излишно разпиляване. Винаги в добро настроение, вие сте готови да помогнете на всекиго. Но внимавайте в един момент да не забравите себе си. Трябва да разберете, че невинаги светът е толкова розов, колкото на вас ви се иска. Пазете се от хора, които искат с лицемерни думи и действия да ви навредят или да си присвоят вашите заслуги. Прекалено много се доверявате.

Предупреждение: Неподходящи рождени дати за името: 3, 21 и 30.

Подходящи дати: 6, 7, 15, 16, 24 и 25.

Ганка, Ганчо

В нумерологията тези имена се свързват с вибрация 4, а в астрологията с планетата Уран. Тези вибрации определят кармична разплата и са носител на самота. Надарени сте с огромен интелект до степен, която ви прави безкрайно различни, а оттам затворени за целия свят. Живеете във време, изпреварило с години това на другите. Контактите ви обикновено се заключват в строго професионален план. Трудно намирате духовна връзка с партньор в живота.

Името не трябва да се използва като псевдоним или като име на фирма, защото ще донесе трудности.

Предупреждение: Името е кармично и затова не е подходящо за родените на кармична дата: 4, 8, 13, 17, 22, 26 и 31.

Подходящи дати: 1, 5, 9, 10, 14, 18, 23, 26 и 28.

Гинко

Вибрацията, която изпълва вашето име, е 8. Планетата, отговаряща на тази вибрация, е Сатурн. Ето защо името носи доста шансове за професионални успехи. Материалната стабилност е това, към което се стремите най-много. Ще я постигнете, но няма да е изведнъж. Бъдете постоянни и залагайте на постепенност в своите действия. Резултатите ще идват бавно и последователно. Не търсете своя път към реализация по върховете. Оттам се пада лесно. Отредено ви е да работите в сянка. Това обаче ще ви донесе сигурни успехи.

Предупреждение: Името е кармично и затова не е подходящо за родените на кармична дата: 4, 8, 13, 17, 22, 26 и 31.

Подходящи дати: 1, 5, 9, 10, 14, 18, 23, 27 и 28.

Генка

Името ви се бележи с вибрация 9 в нумерологията и отговаря на Марс в астрологията. То ви дарява с много жизненост, енергия и емоционалност. Дава ви възможност за власт и умение да се справяте с проблемите. Често избухвате и това не се харесва особено много на роднините ви. Въпреки енергията, която притежавате, вие сте много уязвими и лесно раними. Не бъдете прекалено доверчиви. В любовта сте страшно ревниви, което кара човека до вас да страда.

Предупреждение: Неподходящи рождени дати за името: 1, 5, 9, 10, 14, 18, 23, 27 и 28.

Подходящи дати: 2, 6, 7, 11, 15, 16, 20, 24, 25 и 29.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *