6 четения

100 деца стартираха в традиционната щафетна обиколка на Г. Оряховица

Близо 100 ученици от 12 отбора застанаха на стартовата линия на 49-ата традиционна щафетна обиколка на Горна Оряховица, посветена на празника на града и Деня на спортиста. Надпреварата бе в две възрастови групи – момчета и момичета 5 – 8 клас и юноши и девойки. Отборите пробягаха 8 поста, като стартът и финалът бяха пред Община Горна Оряховица.

В групата на момичетата победител стана щафетата на СОУ „Георги Измирлиев”, втори са атлетките на ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, а трети – отборът на ОУ „Климент Охридски” с. Драганово. При момчетата победител е тимът на ОУ „Климент Охридски” с. Драганово, на второ и трето място са съответно щафетите на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” и СОУ „Георги Измирлиев”. СОУ „Георги Измирлиев” спечели първото място и при девойките, където втори остана отборът на СОУ „Георги Вичо Грънчаров”, а трети – на ПГЛПИ „Атанас Буров”.

При юношите първи са ПГЕЕ „Ломоносов”, следвани от СОУ „Вичо Грънчаров” и СОУ „Георги Измирлиев”. Победителите в щафетната обиколка бяха отличени с купи и грамоти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *