Човекът на Бареков Симон Милков помля три коли пиян и без книжка

Пиян шофьор без книжка е предизвикал зверска катастрофа в петък вечерта във Велико Търново. Инцидентът станал около 20 часа на кръстовище между бул. „България„ и ул.„Полтава”. В злополучната вечер 25-годишният активист от екипа на евродепутата Бареков Симеон Милков натиснал газта на колата, но внезапно изгубил управлението и последователно помлял 3 паркирани  коли. Пожарна и полиция извадиха акумулаторите на колите, защото едната била с метан и имало вероятност да гръмне.

Най-смачкан е неговият автомобил, който е репортерски и с надпис „Б Нюз”, а той е ранен и е настанен в болница, но без опасност за живота. Колата му се врязала в откритите маси на близкия китайски ресторант, но за щастие там хора нямало. По тротоара обаче минавало семейство с дете. По чудо обаче във фаталния петък 13-ти старата столица се размина с кървава драма.

При тестване с дрегер на Симон Милков, уредът отчел 1,75 промила акохол в кръвта. От КАТ уточниха, че търновецът никога не е имал шофьорска книжка, но редовно кара в нарушение и имат купища глоби. Преди няколко месеца Милков отнесе от съда 200 лева глоба за хулиганство.

 

10 thoughts on “Човекът на Бареков Симон Милков помля три коли пиян и без книжка

 • 14.05.2016 в 11:01
  Permalink

  Поредният пиян за убиване, не за затвора – без книжка, множество нарушения и накрая пияна катастрофа!
  Какво да искаш от т.нар. „хора“ на т.нар. политик Бареков …

  Ако на пейката във външното сепаре стоеше човек, къде щеше да е той сега?

  Отговор
 • 14.05.2016 в 11:33
  Permalink

  Симо от много време не е „човекът“ на Бареков. Не знам за какво ги пишете тези глупости. Това, че в началото е бил с някого, не означава , че до момента продължава да е с него.

  Отговор
  • 14.05.2016 в 15:22
   Permalink

   Ирина, много здраве, ама колата е брандирана с „B News“, което е сайт на Бареков.

   Отговор
  • 15.05.2016 в 22:18
   Permalink

   е на кого е щом кара кола на скапания му сайт?

   Отговор
 • 14.05.2016 в 11:49
  Permalink

  Какво,аджаба означава: той редовно кара тПолицията сама признава,че това е рецидив и не е единичен случай.
  Близко е до акъла,че някога ще направи опит за убийство,след като неможе да кара.Жена ми,която е бременна е минала 2-3 минути преди удара оттам.Слава богу сме се разминали на косъм,в противен случай аз какво трябваше да направя?Да му извадя гръкляна през задника и АЗ да го лежа,защото полицията и правосъдието не си гледат работата!Хванал си го веднъж-сложи му глоба,хванал си го втори път-отръскай го по солидно и му конфискувай МПСто,хванал си го трети път-Затвор.Иначе какво става сега ако имаше жертви?Почват да чупят пръсти и да казват-еее сега ще го накажем вече,след сватба булка!

  Отговор
 • 14.05.2016 в 12:21
  Permalink

  Отдавна обществеността алармира за напрежение по улица Полтава,но нито общинска администрация,нито полиция видях нещо конкретно да свършат.Целодневно улицата се задръства от товарни автомобили на двете куриерски фирми,на които ама въобще не им пука ,че затварят движението в едната лента или пък газят най брутално тротоарите.Като никой не им казва нищо защо пък да не го правят?????Ние гражданите с думи сме опитвали,но няма как да ги спрем…затова разчитаме на тези на които си плащаме данъците!Щото очаквам скоро и много по тежки произшествия да станат!

  Отговор
 • 14.05.2016 в 13:06
  Permalink

  Пиян, без книжка, без гражданска отговорност, скорост…
  Е какво още? Само картечница му липсва!
  Ако не бъде наказан с цялата строгост на закона, ще е поредното ярко доказателство за липса на държава!
  Ефективната присъда е абсолютно задължителна!

  Отговор
 • 16.05.2016 в 13:17
  Permalink

  Трябва по някакъв по драстичен начин да се ограничи/забрани паркирането там.

  Отговор
 • 18.05.2016 в 20:00
  Permalink

  Ако този беше в затвора това нямаше да се случи. Целия град знае че кара без книжка полицията не.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *