Хеттрик на Иван Стайков и тимът от Козаревец запази второто място

„Спортист” (Козаревец) – „Победа“ 3:2

 

С размяна на голове тръгна срещата в Козаревец. В 3-ата минута домакините сбъркаха при изнасянето на топката и Костадин Димитров не пропусна да ги накаже за 0:1. Буквално при ответната атака след подновяването на играта реферът Никола Атанасов пусна отличен авантаж, Андрей Кряжев проби по фланга и намери непокрития Иван Стайков, който от упор изравни 1:1. Смутът в редиците на младите играчи от Кесарево продължи и в 8-ата минута защитата им не реагира добре при корнер, изпълнен от Симеон Дъров, и позволи на Стайков да вкара за 2:1. Натискът на „Спортист” продължи и се наложи на Николай Папазов да чисти топката пред голлинията при пореден шут на Стайков. В 41-вата минута неразбирателство в отбраната на „Победа” доведе до трето попадение, дело отново на Иван Стайков.

През втората част играта стана позиционна, с по-добро владение на топката от страна на гостите, които останаха по-свежия тим на терена. В 77-ата минута петдесетгодишният вратар на домакините Гено Генов извади удар на Петър Тодоров от дистанция, а в 81-вата гредата му помогна при фал, изпълнен от Тодор Александров. 120 секунди по-късно обаче Тодор Александров пак шутира, топката тупна пред Генов и спря в мрежата зад него за 3:2.

С успеха домакините запазиха второто място с равен брой точки, по 26, с „Янтра” (Драганово) и на три пред „Владислав” (Джулюница).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *