58 четения

Абитуриенти дефилираха като филмови звезди

АБИТУРИЕНТИТЕ НА СОУ „ЕМИЛИЯН СТАНЕВ“ ИМАХА ЧЕСТТА ДА ПРЕМИНАТ ПЪРВИ ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ СНОЩИ. 67 дванадесетокласници завършват тази година училището, което е единственото в областта с паралелки по изкуствата от първи до 12 клас.

След тях по 150-метровата червена пътека дефилираха момичетата и момчетата на СОУ „Вела Благоева“, Професионалната гимназия по електроника „А. С. Попов“ и Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“, Американски колеж „Аркус“ и Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“.

Утре вечер червеният килим е за абитуриентите от Природо-математическата гимназия „Васил Друмев“, Старопрестолната гимназия по икономика, СОУ „Владимир Комаров“, СОУ „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“.balove1

781 са зрелостниците на Велико Търново тази година. Те завършват 12 училища в старата столица.

2 коментара за “Абитуриенти дефилираха като филмови звезди

 • 25.05.2016 в 14:32
  Permalink

  Пълна пародия! Кмета с какъв акъл измисли тази простотия….За кого дефилират по този червен килим? Като на селски мегдан….отстрани се люпят семки, а мацката е профукала 5 заплати на баща си, за да се наточи по подобие на чалга клип. Пишлеметата обръснати и гледат тъпо и се правят на страшни….все едно на някой му пука!

  Отговор
 • 26.05.2016 в 9:06
  Permalink

  Когато се научите са се радвате, вместо да съдите, тогава ще се оправите!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!