Мерданчани не се дадоха в Драганово, тръгнаха си с точка

„Янтра Драганово” – „Юнак” 2:2

 

Без победител завърши оспорваната среща в Драганово, в която гостите от Мерданя потвърдиха доброто си представяне в последните пролетни кръгове. При домакините пък повлия липсата на основни играчи във всички линии. Пламен Станчев пропусна да открие резултата в 5-ата минута, когато, изведен зад отбраната на „Юнак”, копна топката над вратата. В отговор Димитър Ганев опита удар от движение, но също край целта. Последваха пропуски на Георги Георгиев за „Янтра” и на Пламен Недялков” за мерданчани, за да дойде 44-тата минута, в която след корнер Димитър Ганев бе оставен непокрит и засече топката за 0:1. Второто полувреме тръгна с дузпа за домакините, превърната в изравнително попадение за 1:1 от Пламен Станчев, а нарушението бе срещу Калоян Серафимов.

Точно след час игра Димитър Нешев пак даде аванс на гостите с отсечен удар от 17 метра, пращайки топката в долния ляв ъгъл на вратаря Илия Ганев. Домакините отново се хвърлиха напред и след още осем минути стигнаха до 2:2 с попадение на изведения очи в очи с Андрей Стоянов Георги Георгиев. До края стражът на „Юнак” имаше няколко отлични прояви, като парира и шут от упор на Пламен Станчев.

Така, ако искат да запазят второто място в последния кръг, футболистите от Драганово ще трябва да победят на всяка цена в Първомайци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.