Сайт приема залози и дава възнаграждение за отслабване

Ако искате да отслабнете, е възможно да се справите по-добре в компанията на съмишленици. Спазването на диета не е по силите на всеки, но ако все пак твърдо сте решили да се преборите с излишните килограми, то вашето място е DietBet – специализиран сайт, който приема залози и предлага възнаграждение за отслабване, съобщи Ред Ферит.

DietBet е сайт, даващ възможност на потребителите да залагат пари в общ фонд. Всичко, което желаещият да отслабне трябва да направи, е да избере цел или да си постави такава, и да заложи определена парична сума. Минималният залог е 25 долара.

Ако потребителят постигне целта си, получава натрупаната печалба или си я поделя с други ентусиасти, които също са се справили с предизвикателството. Срокът за постигане на целите варира от един месец до една година, така че възнаграждение може да се очаква най-рано след 30 дни.

Специализираният сайт е насочен единствено към справянето с няколко излишни килограма. Ако потребителите искат да подобрят физическата си активност или да променят хранителните си навици, DietBet не е подходящото за тях място.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *