60 четения

Специалисти по очни и ушно-носно-гърлени болести ще преглеждат безплатно деца в сряда

УТВЪРДЕНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В СТАРАТА СТОЛИЦА ПО УШНО-НОСНО-ГЪРЛЕНИ БОЛЕСТИ Д-Р ЕНЧО БОТЕВ И Д-Р АНТОН ГАНЕВ И ПО ОЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ЕВГЕНИ ЧОЛАКОВ ЩЕ КОНСУЛТИРАТ БЕЗПЛАТНО МАЛЧУГАНИ НА 1 ЮНИ в „Диагностично консултативен център I – Велико Търново” ЕООД. Поводът е Международният ден на детето и фактът, че в тази възраст често се откриват оплаквания, като възпаления на горните дихателни пътища и на ушите или има симптоми за понижено слухово възприятие.

Разгарът на пролетта е и времето на алергичните очни заболявания, предизвикващи сълзене, зачервяване, сърбеж, парене на очите, а в по-тежките случаи и с влошаване на зрението.

Консултациите на специалистите по ушно-носно-гърлени болести ще са сутринта на 1 юни от 8:00 до 13:00 часа. Тогава на разположение ще е д-р Енчо Ботев в кабинет 422. В ранния следобед пък ще консултира д-р Антон Ганев в кабинет 419 от 13:00 до 14:00 часа. Д-р Евгени Чолаков ще приема малчуганите във времето от 14:00 до 16:00 часа. Необходимо е желаещите да се запишат предварително на телефон: 062/ 62 19 60.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!