4 четения

Владимир Иванов с медал от финалите по бадминтон

Бронзов медал от Държавните финали по бадминтон за юноши и девойки до 18 години взе бадминтон скуош клуб „Велико Търново“. В надпреварата, проведена в зала „Спартак“ в Хасково, Владимир Иванов стигна до четвъртфинал, където след много оспорвана среща загуби от вицешампиона Мартин Петков от Хасково. На двойки Владимир и Емилиян Георгиев от Стара завоюваха бронзови медали. Те стигнаха до полуфинал, където отстъпиха пред националите – близнаци Мартин и Тихомир Петкови от Хасково. С представянето си Владимир заслужи включване в разширения състав на националния отбор.

При девойките на единично Лора Колева не премина квалификациите, Габриела Петрова отпадна в първия кръг от Преслава Димитрова от Русе. Детелина Парушева и Камелия Тодорова стигнаха до втори кръг, където загубиха съответно от вицешампионката Мария Делчева от Стара Загора и от националката Мария Боевска от Варна. На двойки Детелина Парушева от В. Търново и Симона Миневска от Брезово стигнаха до четвъртфинала, където загубиха от Мира Чорчопова и Катерина Златева от Стара Загора и останаха пети.

На смесени двойки Детелина Парушева с Димитър Едрев от Хасково стигнаха до четвъртфинал, където бяха спрени от шампионите Денис Маринов и Паола Кирова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!