13 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 2 юни, четвъртък

Луната преминава от Овен в Телец в 5,46 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 26-и в 27-и в 4,08 ч. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да направите нова фризура – подстригване, боядисване или накъдряне. Ефектът ще бъде благоприятен. Денят е добър и за направата на лечебни масажи за различни блокажи по тялото. Маникюр и педикюр – разрешени.

Хранене и диета: На закуска и обяд е хубаво да включим повече калций в храненето си. Вечерта една салата от зеле ще ни дойде добре. Не пестете зехтина или олиото, мазнините ще бъдат преработени добре.

Цветове, носещи късмет: Синьо, зелено, розово.

Нумерологичен хороскоп: Изслушайте внимателно хората, с които се срещате днес. От някои можете да получите богат житейски опит. Не давайте пари назаем, защото вероятността да си ги получите в срок е малка.

Звездни аспекти за деня: Днес Слънцето и Нептун са в квадратура на фона на придвижващата се в Телец Луна. Не правете капиталовложения, избягвайте да сключвате сделки или да давате окончателен отговор по важни въпроси. Възможни са измами и в професионален, и в личен план. Бъдете реалисти и не живейте в заблуда.

 

ОВЕН

Дайте газ

Понесени от вихъра на работата, и днес отдавате повече внимание на служебните си дела. Имате планове за предстоящия уикенд, а те изискват да не оставяте работа за довършване тогава. Ето защо днес и утре ще е по-удачно да не си давате почивка, за да насмогнете и да почивате в събота и неделя. В личен план заздравявате отношения.

 

ТЕЛЕЦ

Без действия

Повече от емоционален, днешният ден ви поставя в ситуации да грешите с всяко действие или приказка. Прибързвате с решенията, затова ще си патите. Очаква ви критика от страна на ръководството. Нека това не ви притеснява. Бъдете по-внимателни в личен план. Говорите прекалено много и може би не усещате кого наранявате.

 

БЛИЗНАЦИ

Позитивна нагласа

Четвъртък е доста благоприятен и вие може да използвате тази енергия, за да разрешите дълго отлагани проблеми. Отлагането само може да доведе до множене и затормозяване на трудностите. Вие вече се убедихте в това и сега е вашият шанс да оправите нещата. Усмихвайте се повече, дайте всичко от себе си и бъдете позитивни.

 

РАК

Успешни контакти

Въпреки че е доста успешен, четвъртък нарушава хармонията на вашите планове и в някои случаи ви кара да действате непредвидено. За щастие, точно това ще ви донесе и шансове за успех. При доста от представителите силно засегнати са обществените контакти и срещата с много хора. Възможностите са големи, използвайте ги.

 

ЛЪВ

Разсеяни сте

Убедени сте, че действате целенасочено в четвъртък, но при мнозина от представителите това се оказва заблуда. Просто разсеяност, висока емоционалност или напрегнатост са причините да не успявате да уловите същината на нещата. Може би се нуждаете от почивка, която точно сега е невъзможна. Съсредоточете се, за да не допуснете грешки.

 

ДЕВА

Другите срещу вас

Силната ви емоционалност е причината някои хора да се настроят срещу вас. На този етап не успявате да разсъдите правилно за доста неща и вземате прибързани, погрешни решения. Това се отнася най-вече за личния и семейния живот. На работното място се отпуснете и вършете рутинните си ангажименти, вместо да се залавяте с новости.

 

ВЕЗНИ

Финансова стабилност

Този ден може да се окаже доста благоприятен, защото е наситен с прекрасни вибрации и носи позитивни емоции още в самото начало. Радостите ви са свързани главно със сбъдване на желанията в материален план. Мнозина от вас получават пари точно сега. Постигате финансова стабилност и това ви радва.

 

СКОРПИОН

Чарът в действие

Днешният ден е особено благоприятен, ако сте решили да осъществите важни разговори – служебни или лични. С лекота пленявате всекиго с приказките си. Обърнете внимание на външния си вид. Излъчването ще ви помогне да постигнете своите цели без особени усилия. В личен план запазвате хармонията.

 

СТРЕЛЕЦ

Напрежение в службата

В службата сте натоварени и без съмнение това е причина за нервността ви. Днешният ден предполага трудности, които ще преодолеете, ако сте по-съсредоточени и концентрирани. Въпреки всичко не пренасяйте напрежението от службата вкъщи. Последиците ще бъдат неприятни за вас и семейството ви.

 

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи

С навлизането на Луната в Телец шансовете нарастват за вас. Предстои ви благоприятен ден, в който е добре да обърнете внимание на бъдещите си планове. Бягайте от заблудите, преценете възможностите си. Предстои да преминете през препятствия, имащи за цел да засилят вашата предпазливост в дните до неделя.

 

ВОДОЛЕЙ

Без страхове

Днес е по-добре да оставите важните задачи за по-нататък. Не избързвайте с нищо. Решенията, които вземате, са погрешни, така че изчакайте за миг. Четвъртък е идеален за планиране и анализиране на обстоятелствата около вас, но не и за действие. Освободете се от страховете си и се простете със заблудите, които ви пречат да вървите напред.

 

РИБИ

Бъдете мнителни

В четвъртък сте нервни. Нептун, управителят на вашия знак, предстои да сключи нехармонични аспекти с други планети в дните до неделя. Вие сте хора на интуицията и предчувствате тази енергия предварително. Бъдете мнителни, анализирайте поведението на другите и не позволявайте да попаднете в заблуди.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте хора, които имате да учите много от собствените си грешки и от грешките на хората около себе си. Малцина са тези от вас, които знаят точно какво желаят от живота. Тази липса на представа и вътрешна нагласа, че ще загубите, вместо че ще победите, когато предприемате действия, винаги тегне над главите ви и затова трудно се впускате в каквото и да е било. Бъдете по-решителни, за да не пропуснете всички шансове в живота си и накрая да се окаже, че сте живели напразно.

Навлизате в една прекрасна година, през която ще се научите да пестите и по този начин ще увеличите стабилността на своя бюджет. От друга страна ще намерите по-добра и доходоносна работа, а това ще е гаранция за подобрение на финансовото ви състояние. С две думи, чакат ви пари, така че се подгответе да ги посрещнете и да ги управлявате успешно. Само така ще ги задържите до себе си.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!