Спорт

Президентът на „Локомотив” обяви готовност за „А” група

Президентът на горнооряховският „Локомотив” Даниел Костадинов заяви, че клубът е готов за „А” група и очаква да бъде включен в нея. Окончателното решение на БФС за състава на елита ще бъде обявено днес. По думите на Костадинов „железничарите” отговарят на всички изисквания.

„Подали сме необходимите документи. Финансови задължения нямаме, имаме вече и обещанието на премиера г-н Бойко Борисов да бъдат в най-скоро време отпуснати средства за ремонт на терена, осветлението и базата. Ако ни включат в „А“ група, имаме принципна договорка с ръководството на „Локомотив” (Пловдив), докато текат ремонтите на нашия стадион, да домакинстваме на „Лаута”, коментира Даниел Костадинов.

От горнооряховския клуб възнамеряват техните фенове да влизат безплатно на мачовете, както и децата от школата на пловдивските им съименници и привържениците с абонаментни карти за „Лаута”.

Уточнява се и как ще бъдат извозвани горнооряховските фенове за мачовете – дали с автобуси, или с жп транспорт.

Съставът на треньорският щаб на горнооряховското „Локо”, целите и селекцията ще зависят от това в коя група ще е представителният тим, добави още Даниел Костадинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *