17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 8 юни, сряда

Луната преминава от Рак в Лъв в 9,47 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-ти в 5-и в 9,22 ч. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Ако желаете да експериментирате с някоя нова дреха, днес е денят. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим. Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, охра, зелено, жълто.

Нумерологичен хороскоп: Днешният ден ни носи желание да се облагодетелстваме материално, от една страна, и бързи наказания, ако го правим на гърба на останалите – от друга. Затова нека всеки сам за себе си да прецени дали си струват подобни действия. Ако сами вършим всичко, което се иска от нас, ще бъдем много по-доволни от резултатите.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Лъв, откъдето праща позитивна енергия. Заредени сме с добро настроение, настъпва оживление в страстите и емоциите. Ставаме по-артистични и забавни. Насрочете по-важните си действия и ангажименти за днес, вместо да ги отлагате за утре. Сряда е по-благоприятна от утрешния четвъртък.

 

ОВЕН

Успехът е с вас

В сряда чувствате прилив на положителна енергия, който ви мотивира и действате настъпателно по своите задачи. Ще успеете не само да свършите замислената работа, а и да уговорите ново възнаграждение за труда си. Денят е особено силен за безработните Овни, които точно сега могат да намерят подходящо поприще.

 

ТЕЛЕЦ

Действате по план

Днес действате по задачите, които са включени в предварителния ви план. Не поглеждате настрани и не предприемате нищо непредвидено. Прави сте, защото в непредвидените ангажименти ще допуснете непоправими грешки. Обърнете повече внимание на семейството и половинката си.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-деликатни

Заради задаващия се аспект между Меркурий и Марс не се чувствате особено концентрирани и това се отразява на възможностите за успех. Нервни сте, често избухвате без причина. Говорите, без да мислите особено. Нужно е да си наложите дисциплина, в противен случай може да се скарате с хората около себе си.

 

РАК

Бъдете с близките

Луната напуска вашия знак. Време е да се успокоите. Прожекторите изведнъж се изместват и вече греят на друго място. Отдъхнете си, идва етап на стабилизация. Обърнете повече внимание на личния си живот, на хората, които обичате и уважавате. Днес те се нуждаят от вашата подкрепа, обич и протекция.

 

ЛЪВ

От вас зависи

Денят днес може да е както успешен, така и крайно неблагоприятен. От вас зависи как ще се проявите в различните ситуации, в които попадате. Отново се радвате на популярност. Хората ви търсят. Обърнете внимание на дългосрочните си цели и идеи, които можете да реализирате след месец.

 

ДЕВА

Бъдете откровени

Навлизате в двудневен период, в който затишието е съвсем логично, и то идва, за да направите някои преценки, самооценки и анализи. Невинаги бяхте прави в отминалите седмица – две. Дори и да не искате да го признаете пред другите, редно е да го сторите пред себе си. Осъзнайте грешките и пожелайте да ги поправите.

 

ВЕЗНИ

Другите ви помагат

В сряда не всичко се нарежда така, както сте си го представяли предварително. За вас този ден е по-особен, защото ще ви помогне да се нагодите към обстоятелствата около вас. Понякога е важно да се съобразявате и с чуждите желания. Днес го правете по-често. Така ще живеете в симбиоза с обществото.

 

СКОРПИОН

Пилеете енергия

Разпилявате се на хиляди места, наостряте слух, за да чуете пикантни подробности около живота на колегите и партньорите, с които работите. Всичко това пречи на служебните ви ангажименти, защото насочвате енергията си неправилно. Не забравяйте, че оставите ли работата за утре, тя ще си остане недовършена.

 

СТРЕЛЕЦ

Справяте се успешно

Напрегнатите ситуации на работното място ви дават възможност да се изявите и проявите своята съобразителност, като умело се справите с всяка пречка. Нещо се случва във ваша полза, което говори, че и късметът ви съпътства навсякъде. Заложете на чара.

 

КОЗИРОГ

Не се отпускайте

Сряда не е сред най-успешните ви дни от тази седмица, но въпреки всичко се справяте прекрасно с поетите ангажименти. Дори и да се чувствате лениви, по-добре свършете належащите задачи днес, без да ги отлагате за утре. Направете сметка на парите си, стегнете семейния бюджет, за да си спестите изненадите до края на месеца.

 

ВОДОЛЕЙ

Късметът е с вас

Делово и с професионален замах успявате да решите служебните си проблеми само с няколко приказки. Не може да се отрече, че за доброто стечение на обстоятелствата пръст имат и ваши колеги и приятели, на които разчитате. Общата картина на деня е доста благоприятна и трябва непременно да се възползвате.

 

РИБИ

Не отлагайте работа

В сряда е нужно да се организирате и да не губите мотивация през целия ден. Избягвайте да разпилявате усилията си в много посоки. Действате на един фронт. Не отлагайте работа за утре, защото ще си остане недовършена. Вечерта ще ви зарадва среща с приятели или новина, поднесена от добър приятел.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Сами сте избрали да се родите на 8 юни, за да изчистите стари грешки, допускани в минали прераждания. От вас се иска да бъдете по-внимателни, да сте искрени с хората около себе си и да се научите, че вашите лични дала са си само ваши и никой не бива да ви се бърка в тях. Ще изкарвате много пари в живота си, ако престанете със склонността да помагате всекиму. Понякога се налага да бъдете егоисти и тази позиция ще ви носи дивиденти. Повече развитие ви чака във втората половина от живота ви, така че бъдете търпеливи.

Навлизате в година на промени и вълнуващи събития, които ще окажат голямо влияние върху живота ви в следващите девет години. Пътувайте, излезте зад граница. Всяка една промяна ще ви носи по нещо.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!