88 четения

Набор 2004 на „Етър ВТ” спечели турнир по футбол в Г. Оряховица

На първо място на турнир в Горна Оряховица, проведен по програмата на БФС за развитието на детския футбол, се класира отборът на „Етър ВТ” от набор 2004 година. Надпреварата бе организирана от Зоналния съвет на БФС във В. Търново.

В предварителната група великотърновските момчета бяха заедно с тимовете на „Янтра 1919” (Габрово), „Янтра” (П. Тръмбеш), „Бенковски” (Бяла) и „Аркус” (Лясковец). В другата група бяха домакините от „Локомотив”, „Академик” (Свищов), „Левски” (Стражица), „Росица” (Поликраище) и ОФК „Павликени”.

В групите вчера отборите играха всеки срещу всеки, като мачовете бяха от две полувремена по 15 минути.

Очаквано първенци в двете групи станаха съставите на „Етър” и „Локомотив”, които играха финал за първото място. „Виолетовите” надежди се наложиха с 1:0 с попадение на Мартин Георгиев и спечелиха турнира, а след последния съдийски сигнал направиха „влакче на победата” на своите горнооряховски съперници.

За третото място „Академик” обърна „Янтра 1919” с 2:1, след като губеше с 0:1. Пети е „Бенковски” (Бяла), ударил с 4:1 „Левски” (Стражица). Седми се подредиха футболистите от Павликени, пречупили тръмбешчани с 1:0. Девети са състезателите на „Аркус”, записали резултатното 7:1 над „Росица”. Ивелин Иванов от „Етър ВТ” и Костадин Иванов от „Левски” станаха голмайстори на турнира с по осем гола. За най-добър футболист бе обявен Ангел Паунов от „Локомотив”.

Призьорите получиха купи, връчени от председателя на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев и секретаря на институцията Игор Бакьов. За всички отбори футболният съюз осигури екипировка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!