140 четения

„Примекс“ откри във Велико Търново най-големия център за гуми в Централна Северна България

Модерният комплекс предлага и широка гама от сервизни услуги

 

ПОВЕЧЕ ОТ 200 ГОСТИ, СРЕД КОИТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ, БИЗНЕСА И КОНТРАГЕНТИ ОТ СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ДОЙДОХА ЗА ОТКРИВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПЛЕКС ЗА ГУМИ В ЦЕНТРАЛНА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. Проливният дъжд, който се изля над старата столица в понеделник вечерта, не попречи на присъстващите да изразят уважение към мениджърския екип на компанията „Примекс“. Водещи на светското събитие бяха дуото Светльо и Богдана от „БГ радио“, а водосвет на новата сграда направи отец Славчо.

Центърът за гуми и сервиз на „Примекс“ е с над 3700 кв. метра разгъната застроена площ и се намира на ул. „Козлуджа“ 3 във Велико Търново. Построен е от „Кънстръкшън груп“ по проекта на „Архитим“ с архитект Валери Колев.

„За Велико Търново е изключителна привилегия, че „Примекс“ избраха нас, за да направят своя център за гуми и сервиз. На правилното място сте, защото за последните 20 години автомобилният парк в старата столица се е удвоил и сега е около 70 000. Надяваме се „Примекс“ да се разраства още повече, да бъдат създадени още работни места и разбира се, да плащат данъци във Велико Търново“, заяви заместник-кметът проф. Георги Камарашев.

Управителят на "Примекс" ЕООД Георги Крумов приветства гостите, уважили откриването на търновския център.
Управителят на „Примекс“ ЕООД Георги Крумов приветства гостите, уважили откриването на търновския център.

„НАШИТЕ ЦЕННОСТИ И ВИЗИЯТА НИ ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕС ВИНАГИ СА БИЛИ НАСОЧЕНИ КЪМ ТОВА ДА БЪДЕМ ПРЕДПОЧИТАН, ДОВЕРЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН ПАРТНЬОР НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. ИНСТРУМЕНТЪТ, КОЙТО ИЗПОЛЗВАМЕ, Е ДА ПРЕДЛАГАМЕ ПОСТОЯННО ВИСОКО НИВО НА ОБСЛУЖВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Постигаме това с изграждането на такива центрове като този във Велико Търново, в които влагаме целия си опит, визия и философия, на която сме се учили през нашите 19 години. Ще продължим да изграждаме дългосрочни, лоялни и професионални отношения с нашите клиенти и да се борим за тяхното доверие“, каза основателят и управител на „Примекс“ Георги Крумов.

На 19 ноември 2014 г. беше направена първата копка на новия център за гуми и сервиз на „Примекс“ във Велико Търново. Освен продажба на гуми центърът предлага широка гама от сервизни услуги – регулиране на преден и заден мост на всички превозни средства, машинно изправяне на джанти, ремонт на ходовата част на леки и лекотоварни автомобили, смяна на масла, филтри, ремъци, регулиране на фарове, смяна на съединител, сервизиране на климатични системи и др. Центърът разполага с голямо разнообразие от гуми за леки, лекотоварни, товарни, селскостопански и индустриални превозни средства, както и с пълен набор от съпътстващи услуги – монтаж, демонтаж, баланс и ремонт на гуми и пълнене на гуми с азот. Предлага и хотел за гуми. В уютното кафене на центъра се предлагат кафе, безалкохолни напитки и закуски.

Компанията „Примекс“ постепенно се превърна в лидер в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори – световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein, Hankook, Matador, Marangoni, Cooper, Petlas и др.

Стилян НАЙДЕНОВ

Снимка Светослав СТЕФАНОВ

Един коментар за “„Примекс“ откри във Велико Търново най-големия център за гуми в Централна Северна България

  • 09.06.2016 в 0:54
    Permalink

    Докато имаха „малък“ комплекс, имаха по-голяма наличност. Сега станаха голям обект, а вътре няма нищо. 3 марки на кръст и се чудят как да те прецакат с цената. Ха не си се пазарил, плащаш 15-20лв горница НА ГУМА.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!