В Българско Сливово зарадваха публиката с дъжд от голове

„Бенковски“ – „Стрела“ 8:4

 

Дванайсет гола си отбелязаха съперниците в свищовското дерби, играно на терена в Българско Сливово. Още в 2-рата минута вратарят на домакините Добромир Петров откри резултата от наказателен удар, отсъден за нарушение срещу Пламен Маринов. Самият Маринов пък вдигна на 2:0 в 11-ата минута, засичайки топката с глава. Последва пропуск на Любослав Любенов от „Бенковски“, който, измъкнал се сам, би в аут. В 23-тата минута Ивайло Маринов покачи на 3:0, а след още пет Ивайло Олегов направи разликата внушителна – 4:0, като и двамата биха от дистанция.

На 4:1 намали най-опасният играч на гостите от Ореш – Янислав Ячев, в 32-рата минута, но само две по-късно Любомир Тодоров вдигна на 5:1, прехвърляйки вратаря. Ячев си спря топката на гърди в 55-ата минута и от въздуха вкара за 5:2. За 6:2 се отчете Ивайло Олегов, възползвайки се от неразбирателство в защитата на „Стрела“. От дузпа Ячев върна едно попадение за 6:3, а в 66-ата минута скъси още дистанцията – 6:4.

Любомир Тодоров уби интригата в срещата в 70-ата минута, увеличавайки разликата на 7:4, а в 82-рата Ивайло Маринов с плътен удар от около 40 метра фиксира крайното 8:4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *