12 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 9 юни, четвъртък

Луната е в Лъв. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и в 10,25 ч. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес нежелани остават операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие, проблеми с очите.

Красота и външен вид: Ако подстрижете косите си днес, растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Денят е благоприятен за направата на маникюр и педикюр. Купете си нова екстравагантна дреха, която ще носите с удоволствие. Избягвайте сауната от спасъоръженията, защото сериозно може да навреди на сърдечносъдовата ви дейност.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим. Въпреки че резултатите ще закъснеят заради фазата на Луната, те ще са дългосрочни и трайни във времето. Днес препоръчителни са белтъчините. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Жълто, червено, оранжево, синьо.

Нумерологичен хороскоп: Прекалено откровени сме и на моменти казваме точно онова, което мислим. Без да се замисляме, кого нараняваме по този начин. Добре е да бъдем малко по-премерени в приказките. Новите запознанства преценяваме правилно дали са подходящи или не.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната е в благоприятна позиция спрямо Слънцето, Сатурн и Венера, но Марс и Меркурий са в остро противоречие. Това е и основният аспект в днешния хороскоп. Избягвайте конфликтите и конфронтациите, не бъдете в остро противоречие с хората, които ви заобикалят. Опитайте се да приемете другите, да чуете мнението и становището им. Аспектът внася напрежение в общуването. Често речта изпреварва мисълта и изричаме недомислени думи.

 

ОВЕН

Избягвайте конфликтите

В този критичен ден за вас е по-добре да не влизате в остри противоречия и конфликти. Избягвайте да спорите или да си търсите белята, като поругавате достойнството на хората около себе си. Ограничете контактите и общувайте внимателно. Доста напрегнати сте и това може да ви донесе огорчения.

 

ТЕЛЕЦ

Анализирайте думите си

Добре е да бъдете тихи и да не правите впечатление с поведението си днес. При някои свои изказвания често ще предизвиквате чуждото недоволство, което е повод и за възникване на напрегната ситуация. Потушете я със спокойствие. Можете да имате по-голям успех в аналитичните дейности и рутинните дела.

 

БЛИЗНАЦИ

Неправилни решения

Все още не сте готови за тази промяна, която искате да направите в живота си. Подценявате всяка трудност днес и по този начин сте в особено неблагоприятна позиция. Самоувереността ви е най-големият враг. Слушате съветите на случайни хора и точно те ще ви подведат да вземете неправилно решение.

 

РАК

Емоционално напрегнати

Чувствате силно напрежение, което ви кара и да избухвате често. Разкъсвани сте от противоречия. На мнение сте, че парите могат да разрешат всеки проблем. Грешите напълно, защото емоционалните проблеми, които си създавате сега, трудно могат да бъдат разрешени по финансов начин.

 

ЛЪВ

Благоприятен период

В центъра на внимание сте. Би следвало да бъдете особено прецизни, за да създадете добро впечатление у другите. Вземате важни решения за бъдещето си. Като цяло намирате се в благоприятен период, чака ви една още по-хубава седмица. Направете планове и материализирайте идеите си.

 

ДЕВА

В труден етап

Предстои ви доста нервен и противоречив ден. Не сте премерили силите си, като сте се заловили с нещо извън вашите възможности. Нервни сте, а напрежението присъства и в хороскопите на останалите зодиакални знаци. Бъдете внимателни да не се конфронтирате с тях. Приемете критика, ако е нужно.

 

ВЕЗНИ

Интересно запознанство

Предстои ви щастлив и благоприятен ден, който обаче е добре да изживеете в хармония с другите. Не подценявайте възможностите на своите конкуренти и въпреки че вие сте по-силни от тях в момента, имайте едно наум. Днес самотните могат да срещнат интересен човек за ново запознанство.

 

СКОРПИОН

Критичен ден

Очаква ви разтърсващ емоционален ден. Не сте в състояние да разрешите големите проблеми в живота си, затова и не се стремете към това. На работното място търсите причина да се скарате с колегите и ръководството. Мрънкането, недоволството и лошото ви настроение са причина да попаднете в изолация.

 

СТРЕЛЕЦ

Разчистване на сметки

Често и вие подценявате трудностите в този ден, като ги подминавате безцеремонно и очаквате някой друг да се справи с тях. Скоро те ще се завърнат като бумеранг в живота ви. Разчиствайте сметките си навреме и вършете своята работа, независимо дали ви е приятна или не.

 

КОЗИРОГ

Бъдете потайни

И днес е важно да обърнете внимание на бюджета си, като ограничите излишните разходи и не си позволявате поредната прищявка, струваща голяма сума. Избягвайте да споделяте за плановете си на приятели и колеги. Днес бъдете потайни. В противен случай ще развалите магията на сбъдването на направените планове.

 

ВОДОЛЕЙ

Служебни спорове

И днес не страдате от липса на късмет, но денят е труден и ви поставя в някои изпитателни ситуации. Ще се наложи да влезете в остър спор с хора от работния колектив, с които досега взаимоотношенията ви са били хармонични. Не го вземайте прекалено лично. Все пак в спора се ражда истината.

 

РИБИ

Задоволителна работа

Очаква ви напрегнат ден. Четвъртък изисква вашата мобилизация и концентрация. Фокусирайте вниманието си върху важните служебни ангажименти. Напрежението е осезаемо и често влизате в конфликти с хората около себе си. Въпреки всичко запазете самообладание. Добре свършената работа ще ви е най-голямата награда.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Емоционални и избухливи, вие се радвате на всеки импулс живот. Това ви прави бохеми, които обичат да доставят удоволствие на душите си. Понякога ранявате хората около вас с необмислени думи в моменти на ярост. Ядосат ли ви – пламвате като факел. В любовта сте ревниви, но всъщност вие сте склонните към изневяра половинки. Бъдете толерантни.

Навлизате в прекрасна година на семейна и професионална стабилизация. След активните промени, които ви се случиха напоследък, сега е моментът да се спрете и да запазите онова, което постигнахте. Много любов и положителни емоции, попътен вятър в отношенията с половинката и спокойствие в работата ви очакват в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са по-чести настинки и проблеми с носа, гърлото, щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!