Новини

Мтел и blizoo пускат нови комбинирани оферти за ТВ, интернет и мобилни услуги

Пакетните предложения включват над 200 телвизионни канала и до 200 Mbps онлайн връзка и са поредна стъпка в интеграцията на кабелния оператор.

Мтел и blizoo предлагат нови комбинирани оферти за телевизия, домашен интернет и мобилни услуги. Новото портфолио за фиксирани услуги е поредната стъпка от процеса на интеграцията на кабелния оператор в телекома, като всички включени в него оферти ще се предлагат в магазините и на двете компании. То включва нови пет двойни и пет тройни пакета. Първите предлагат комбинация от интернет и телевизия, а при вторите се добавя мобилна услуга.

Петте двойни пакети се предлагат с промоционално намаление от 50% на месечната такса за първата година при подписване на нов двугодишен абонамент. Новите планове предлагат голямо разнообразие от ТВ канали и висока скорост на домашния интернет. Например пакетът Мтел Премиум 200 дава над 200 ТВ канала, 62 от които с висока резолюция (HD качество) и до 200 Mbps интернет скорост на промоционална цена от 25 лева на месец. Офертата включва популярните канали от спортния пакет Diema Xtra, както и филмовия пакет HBO и Cinemax.

Само срещу допълнителна такса от 3 лева на месец клиентите ще могат да добавят и план за домашен телефон, който включва неограничени разговори към мобилни и фиксирани мрежи в страната.

Новото портфолио включва и пет тройни пакета, които комбинират три услуги – телевизия , интернет и мобилна услуга. Например офертата Мтел Микс Премиум 200, освен над 200 ТВ канала и до 200 Mbps интернет, предоставя неограничени минути за мобилни разговори към всички мрежи в страната и 8000 MB мобилен интернет в мрежата на Мтел. Това дава възможност на клиентите да комбинират най-доброто от трите вида услуги на изгодна цена.

Намаления има и при самостоятелните оферти. Тези за домашен интернет също ще се предлагат с намаление от 50% от месечната такса за първата година на двугодишен абонамент и включват до 200 Mbps интернет скорост. Същата 50% отстъпка има и при първите 6 месеца от двугодишен абонамент за телевизия, като абонатите ще разполагат с повече от 200 ТВ канала. Повече информация за всички оферти в новото портфолио можете да намерите на сайта на Мтел.

Покрай пускането на новите пакетни предложения, потребителите на двете компании, ще могат да плащат сметките си във всеки магазин на Мтел и blizoo, както и да купят избрани устройства на изгодни цени. Новото портфолио е поредната стъпка в интеграцията на кабелния оператор, след като беше придобит от телекома през лятото на 2015 г. След което Мтел се превърна в най-големият интернет оператор в страната и втория по големина доставчик на ТВ услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *