10 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 10 – 16 юни

Здраве: В петък не претоварвайте сърцето със силни емоции. Обърнете внимание, ако почувствате сърцебиене или учестен пулс. Може би е време за почивка. В събота и неделя хапвайте лесно смилаеми храни. Уязвим е стомахът. Добре е да организирате разходка на чист въздух след вечеря – за по-добро храносмилане. Уикендът е прекрасен за записване на час при хомеопата за хомеопатично интервю или преглед. В понеделник, вторник и сряда избягвайте вземането на препарати, които действат диуретично. Организмът задържа вода и може да се чувствате подути. Не забравяйте да пиете достатъчно вода през целия ден за стимулиране на водния обмен в тялото си. В четвъртък могат да се лекуват болести на носа, отделителната система, дебелото черво, както и репродуктивни проблеми.

Красота и външен вид: Подходящи за подстригване на косите са дните от петък до сряда включително. През уикенда можете да смените цвета на косите си безвредно и дълготрайно. В понеделник и вторник е благоприятно да накъдрите косите си. Добре е да почистите гардероба си от излишни дрехи и да си купите нови, които ще носите с удоволствие и самочувствие. Четвъртък е ден, който не е благоприятен за подстригване на косите, пилинг на лицето и тялото, както и топла коламаска.

Хранене и диета: Периодът на растящата Луна не е благоприятен за стартиране на дългосрочни диети. Ако вече спазвате диета, то през тази седмица не очаквайте голям напредък в отслабването. Причината е, че организмът задържа вода и се освобождава по-трудно от излишното тегло. Не прекалявайте с количеството на приеманата храна. Пригответе си малки, но питателни порции, които да хапвате с удоволствие и настроение. Лунната диета тази седмица стартира на 12 юни точно в 11,09 часа с настъпване на фаза първа четвърт.

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица се движи в Лъв, Дева, Везни и Скорпион. Почистете съзнанието си от вредни и паразитни мисли, дайте криле на положителните емоции и приемете живота такъв, какъвто е. Можете да използвате момента, за да се освободите от стари дрехи, носещи недотам приятни спомени. Да внимават всички, родени в Лъв, Дева, Везни и Скорпион. За тях седмицата ще бъде динамична. Уран е основната действаща планета, която ще поддържа положителната енергия през следващите седем дни. В неделя и вторник образува хармонични аспекти с Венера и Слънцето. Уран е онова небесно светило, което движи прогреса напред, създава бури от страсти и слага ред в хаоса. Време е след напрежението, което чувствахме през първите дни от юни, да се разсее. Вложете оригиналност и наблегнете на онези свои идеи, които до този момент са ви се стрували нереални и трудни за реализиране. Можете да закупите техника в отлично състояние. В понеделник Меркурий навлиза в Близнаци. Там той е в стихията си. Ще ни помогне да организираме така своето ежедневие, че да ни остава време за всичко. Разширете обхвата на интересите си, обогатявайте се и направете още една крачка към новото и необятното.

 

ОВЕН

Внимавайте за грешки

През тази активна седмица от юни ви чака развитие по общественозначимите дела, с които сте се захванали в последно време. Няма да ви липсва подкрепа, но е възможно в един момент да загубите контрола и дисциплината, които са ви нужни, за да вървите спокойно напред. Уран се намира във вашия знак и сега е положително настроен към вас, но не е гарантирано, че ще усвоите напълно тази позитивна енергия. Залагайте на смелите, но сигурни проекти. Рискувате ли, невинаги ще успявате. В любовта ви чака едно бурно ново запознанство.

 

ТЕЛЕЦ

Все още напрегнати

Въпреки че ви очакват по-благоприятни дни, вие все още не можете да се отърсите от напрежението, което беше характерно за първата десетдневка от юни. Венера беше поставена в сериозни аспекти, изискващи вашата пълна мобилизация и ангажираност на вниманието. В следващата седмица тътенът малко по малко започва да се размива в пространството. Пред вас наяве излизат новите идеи, които ще ви помогнат да се пласирате по-добре на професионалното поле. Меркурий навлиза в Близнаци и ще ви е от полза, ако си търсите нова работа.

 

БЛИЗНАЦИ

Меркурий е с вас

И за вас последната седмица не беше никак лесна. В знака ви се случиха няколко поредни астрологически събития, които ангажираха вниманието ви и блокираха положителното мислене. Всичко обаче си идва на мястото. През тази седмица Меркурий навлиза в Близнаци, където се чувства отлично. Зарежда ви с позитивна енергия, сили и ентусиазъм. Започвате да реализирате малко по малко някои от набелязаните за това време от годината идеи. Много от тях са свързани с пътувания и почивки, но и от това имате нужда. Планирайте лятната ваканция.

 

РАК

Благоприятни дни

През следващата седмица ви очакват трудности, но от вашата лична мотивация и отговорност зависи дали ще се справите и дали ще удържите напълно на натиска. Истината е, че по-неприятната част от месец юни вече е зад гърба ви. Седмицата, която предстои, ще ви въведе в един нов емоционален свят. Навлизането на Меркурий в Близнаци е причина да осъзнаете своите собствени недостатъци, но не само това, но и да пожелаете да ги преодолеете. Стъпка към едно по-добро бъдеще. Бъдете влюбени, мотивирани и вечно търсещи. Очакват ви благоприятни дни.

 

ЛЪВ

Положителна прогноза

Пред вас се открива ново поле, на което можете да се изявите напълно. През тази седмица променяте нагласите си, преоткривате себе си и търсите начин да загърбите старите спомени, които ви потискат. Освободете се от негативните емоции. Имате нужда да повярвате в себе си, в своите сили и възможности. Каквото било – било. Отсега нататък ви чакат новости. Меркурий навлиза в Близнаци и ще ви дари с приятелска подкрепа. Ще ви се обадят много хора, на които наистина можете да се доверите. Прогнозата е положителна и наистина заслужава да се усмихнете от сърце.

 

ДЕВА

За завиждане сте

Няма как да не очаквате успешна седмица, въпреки че и вие все още чувствате напрежението на отминаващите вече неблагоприятни дни от юни. Важното е, че лошото е зад гърба ви. Сега е време да погледнете напред, да се фокусирате върху краткосрочните си планове. Спокойствието малко по малко ще се настанява във вашето ежедневие. С навлизането на Меркурий в Близнаци, където планетата е на своя трон, изведнъж ставате по-педантични от всякога на работното място. Можете да се занимавате с всякаква работа, да вършите по няколко неща наведнъж и при всичко това – да имате успех. За завиждане сте.

 

ВЕЗНИ

Настъпва оживление

Бяхте доста нервни и напрегнати до този момент. Преживяхте дни, наситени с емоции, и сега искате да разпуснете. Ще се получи, защото ви очаква една доста по-спокойна седмица. Венера, вашата управителка, е хармонично аспектирана с Уран. Не забравяйте да мислите за бъдещето си, като мечтаете и залагате на иновативни идеи. Дори онова, което ви се струва налудничаво като хрумване, в един момент може да ви донесе успех. Меркурий навлиза в Близнаци, откъдето активира по-бурен период за вас. Настъпва оживление в личния и обществения ви живот.

 

СКОРПИОН

Премълчете плановете си

Много позитивни, отворени и настроени добронамерено към заобикалящия ви свят, в момента се чувствате прекрасно и предавате цялата си емоция на хората, с които контактувате. За да преживеете по-леко предстоящия период, ще се наложи да сте по-резервирани и да не споделяте всички свои планове. Около вас ще се навъртат недоброжелателни хора. Важна характеристика са промените, в които ще попаднете, и ако позволите на тези хора да диктуват новите обстоятелства, то ще се обречете на провал. Меркурий навлиза в Близнаци. Време е да обърнете малко повече внимание на личните си финанси.

 

СТРЕЛЕЦ

Реете се в облаците

Доста провокативен, този период изисква от вас да сте мобилизирани, съсредоточени и не толкова доверчиви. В доста случаи допускате утопиите да бъдат водещи, да градят илюзорни планове, от които няма да излезе нищо. Опитайте да се предпазите от грешките, предизвиквани от редица провокации. При едно изпускане на нервите, освен че грешите, вие обвинявате другите за собствените си криви ходове. На работното място ще бъдете претоварени със задачи и може в това да се търси причината за общото ви емоционално неравновесие. Добри нови възможности се отварят в партньорските отношения. Използвайте ги към края на периода.

 

КОЗИРОГ

Не пестете усилия

Завършвате една доста изморителна седмица, като умората е по-скоро психическа заради натиска на планетите върху емоциите ви в последно време. Малко по малко напрежението отшумява и започвате да се чувствате все по-освободени от тегоби. През тази седмица очаквайте да получите подкрепа за някои свои съвсем налудничави идеи. Меркурий навлиза в Близнаци, откъдето активира зона в хороскопа ви, ангажирана с отхвърляне на голям обем от работа. Каквото и да си говорим, предстои ви седмица с натоварено работно време, но и значителни успехи. Не пестете усилия.

 

ВОДОЛЕЙ

Летни авантюри

Въпреки че сте напрегнати, в делови план ще действате с воля и усилия, но слабата ви страна ще бъде сферата на отношенията. Там се очакват някои сериозни пропуски, за които ще разберете по-нататък във времето. Шансът да не ги допуснете се крие в съветите, давани от близките хора. Въпреки това по-вероятно е да не ги послушате. С повече настоятелност постигат целите си онези от представителите, които действат сами. Уран, вашият управител, е активен участник на небосклона през този период, като взаимодействието му с Венера и Слънцето ви дарява с енергия и шансове за нова любовна авантюра.

 

РИБИ

Търсите комфорт

Преживяхте доста напрегната седмица, в която почти нищо не вървеше така, както сте пожелаели. Направихте правилното – пуснахте се по течението. Сега предстои един по-благоприятен период, когато подкрепата на хората около вас става все по-силна и значима. През тази седмица ще се сдобиете с увереността, от която имахте нужда. В личния ви живот настъпва етап на хармонизиране. Меркурий навлиза в Близнаци и ви помага да обърнете повече внимание на семейството и близките си. Мнозина от вас започват ремонт вкъщи, за да се чувстват още по-добре и комфортно у дома.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

10 юни. Вие сте контактни и сговорчиви, но невинаги преценявате правилно хората в живота си. Безсмислено е да споделяте в детайли своето битие на когото и да е. Предоверявате се, а след това страдате, защото тези, които са се представяли за ваши приятели, в един момент се оказват ваши врагове. А споделили ли сте им слабите си места – те веднага знаят къде да стрелят. Бъдете по-предпазливи, без да губите оптимизма, който е ваша запазена марка.

Годината, в която навлизате, ще ви помогне да направите един обстоен анализ на изминалите девет години. Точно чрез него ще осъществите и плановете си за следващите години занапред. Въз основа осъзнатите грешки ще изградите едно по-добро и сигурно бъдеще. За мнозина това ще е година за начало на обучение или курс за преквалификация.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата.

11 юни. Родени сте на 11-о число от месеца, което е число на щастлива кармична отплата за добри деяния, извършени от вас в предишните ви прераждания. Но нали сте Близнаци и е важно да разгледаме двойствената страна на тази дата. 11-ката ви прави колебливи и нерешителни хора, вечно търсещи своята същност. Страховете ви са всеобхватни и те не ви дават мира. Мнозина са преживели трудно детство и оттам идва ниското им самочувствие. Други просто са се родили колебливи. Във вашите ръце е ключът към успеха. Ще го използвате единствено след като разберете, че вие сте можещи хора. Научете се на решителност. Притежавате много вътрешни таланти, безброй умения, придобити в предходни животи. Ще ги изявите единствено ако повярвате в себе си.

Годината, в която навлизате, е година на силни финансови възможности, много късмет в работата и стабилизиране на семейния бюджет. Направете постъпки за нова работа, потърсете допълнителни доходи. Не чакайте съдбата да ви дари с пари, ако вие самите не ги търсите. Активните ще са най-облагодетелствани!

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

12 юни. Дори и да сте отворени, открити и дружелюбни Близнаци, вие често сте резервирани към новите запознанства и хората, които тепърва навлизат във вашия живот. Родили сте се на 12 юни, а тя се свързва с щастливи вибрации на кармична отплата – съдбата ви се отплаща, че сте били добри в някой от миналите си животи. Имате обаче мисия и тя е да се научите, че живеем в свят, където хората невинаги са искрени и често имат лоши помисли. Ето от какво идва и резервираният ви характер. Вие трудно се доверявате, защото вече сте си патили – от приятели, чиято цел е да ви превърнат в трамплин за постигането на свои цели. С две думи – да ви използват. Не го позволявайте. Усмихвайте се и дружете с най-близките си хора, а с останалите – поддържайте дистанция. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще сложи край на много недовършени във времето дела. Потискайте емоцията, понеже често тя ще ескалира и ще трови отношенията ви с обкръжението. Можете да контролирате този негативен аспект от годината.

Здраве: Възможни са проблеми като повишено кръвно налягане, главоболие, оплаквания в очите.

Станислав Климентов

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!