32 четения

Недко Буюклиев с БМВ победи при по-мощните коли на „Купа Раховец“, Симона Симеонова взе трофея на кмета

Двайсет мъже и една жена стартираха в петото издание на автомобилното рали за „Купа Раховец”. Съорганизатори на състезанието са Община Горна Оряховица и клуб „Гранд Империал”, а наградите на победителите бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев.

Надпреварата премина в два етапа – скоростна отсечка и майсторско управление. Скоростната отсечка от близо два километра бе организирана в района на стадион „Локомотив”, а майсторското управление премина на площад „Георги Измирлиев”. По традиция автомобилите бяха разделени в два класа – до и над 1800 кубически сантиметра. В по-ниския клас победи Симеон Георгиев с „Хонда”, следван от Мариян Бешев с „Ауди” и Красимир Балакев с „Рено”.

При по-мощните автомобили първи е Недко Буюклиев с БМВ, втори е Любомир Василев с „Опел Вектра”, трети Димитър Георгиев с БМВ. Всички призьори бяха отличени с купа, парична премия и награда от спонсорите. Носител на Купата на кмета на община Горна Оряховица стана Симона Симеонова с „Мазда”. Тя се представи отлично на скоростната отсечка, но заради инцидент по време на майсторското управление не успя да финишира.

Снимка Пламен ИВАНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!