40 четения

Преизбраха Валентин Ламбев за председател на Областния съвет на БСП

ДОСЕГАШНИЯТ ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП ВАЛЕНТИН ЛАМБЕВ БЕ ПРЕИЗБРАН за втори мандат на заседание на Областния съвет на партията, който се проведе в Павликени.

„Този мандат ще е успешен за мен, ако е успешен за нас“, каза веднага след единодушния вот председателят на социалистите в областта. На форума е утвърден и нов Областен съвет, в който влизат зам.-председателят Огнян Стоянов с ресор „Местна политика”, зам.-председателят Иван Петров, който ще ръководи партийната политика, зам.-председателят по кадровата политика Любомир Петров, Христо Кавалски, секретар по медийната политика и говорител на партията, Борислав Вълев, отговарящ за коалиционната политика, и Катя Петрова, която е избрана за секретар касиер. Новоизбраните членове в ръководството са партийни председатели на общините Горна Оряховица, Полски Тръмбеш, Свищов, Павликени, Сухиндол и Стражица.

На заседанието е коментирана и организацията на предстоящо вътрешнопартийно допитване. Целта е да се провокира дискусия по важен за партията въпрос на всички нива, като се вземе предвид мнението на всеки един активист.

„Това ще бъде практика и занапред по всички важни въпроси за БСП“, сподели пред Областния съвет Весела Лечева, която е член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП и водещ на заседанието. Обсъдени бяха и въпроси, свързани с предстоящите президентски избори и сформирането на Областен предизборен щаб.

Елена ЧАМУРКОВА

 

Един коментар за “Преизбраха Валентин Ламбев за председател на Областния съвет на БСП

  • 13.06.2016 в 19:40
    Permalink

    По-голям некъдърник от него трудно ще се намери.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!