21 четения

Специална гривна предпазва от прилошаване по време на пътуване

Пътуването може да е много приятно преживяване, стига да не сте сред хората, на които им прилошава в движение. Ако все пак сте сред необлагодетелстваните, то вече има решение за проблема – специална гривна, благодарение на която преместването от точка А до точка Б няма да Ви създава никакви неудобства, съобщава сайтът Ред Ферит.

Гривната за облекчаване на прилошаването по време на път (кинетоза) оказва благоприятен ефект, независимо дали придвижването става с автомобил, самолет или лодка. Приспособлението функционира, като предава електростатични импулси към акупунктурна точка 6 от вътрешната страна на китката. Целта е да се попречи на мозъка да подаде сигнали за неприятни усещания по време на движение към стомаха и да причини гадене.

Благодарение на специалната гривна пътуващите могат да хапват и пийват на път – нещо, от което се въздържат хората, на които им прилошава. Приспособлението освен това не предизвиква сънливост.

Гривната може да се използва и срещу гадене, предизвикано от други състояния, например бременност или операция. Джаджата може да бъде закупена от интернет срещу 99,95 долара.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *