36 четения

Студенти от ВТУ се сгодиха на сцената на Сатиричния театър в София

РОМАНТИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК НАПРАВИ ВЪЗПИТАНИКЪТ НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ” ВЛАДИМИР ХРИСТОВ НА СВОЯТА ЛЮБИМА МАРИАНА СТЕФАНОВА. Тя каза „да” на въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?”, който бъдещият младоженец зададе на сцената на Сатиричния театър „Алеко Константинов” в София. Двамата влюбени все още не са решили къде ще бъде венчавката, но не изключват възможността церемонията да се състои във Велико Търново – града, който ги събрал.

Бъдещата госпожа Христова сподели, че не е очаквала предложението за брак да я сполети точно в онзи момент. Двамата са заедно от началото на 2016 година, но от първия момент знаели, че искат да споделят живота си. „Повдигали сме темата за сватба още март месец, но не предполагах, че той ще се престраши да ми предложи толкова скоро. Все си мислех, че ще се случи, но очаквах да е на по-късен етап. Признавам си, бях шокирана”, разказа Мариана.

23-годишното момиче е от Казанлък, а Владимир – от София. СЪДБАТА ПРЕСИЧА ПЪТЯ ИМ В СТАРАТА СТОЛИЦА. Желанието да завършат юридическо образование ги изпраща във Великотърновския университет и двамата са приети право задочно преди 4 години. Първата крачка един към друг обаче закъсняла, но за сметка на това ги понесла на вълната на любовта със силата на цунами. Днес двойката живее в София и заедно пътуват до Велико Търново за лекции и изпити.

Владимир споделя, че подготовката за „доживотната оферта”, която й отправил, му отнела три седмици. Решил да увлече в изненадата и трима от най-обичаните български актьори. Захари Бахаров, Владамир Карамазов и Юлиян Вергов веднага откликнали на молбата му. Така в събота 29-годишният мъж завел своята любима и родителите си на постановката „Спанак и картофи”.

Точно КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ АКТЬОРИТЕ ДА СЕ ПОКЛОНЯТ, ВЛАДИ ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА И МЕ ПОВИКА, разказа Мариана. Когато й задал заветния въпрос, не се поколебала и за миг. След утвърдителния отговор цялата публика станала на крака да им ръкопляска.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!