7 четения

Fun Factory нажежиха до максимум деветдесетарските страсти в Зимен дворец

„Обичам 90-те“ отбеляза юбилейното си издание пред четирихилядна публика

 

Вечерта на 11 юни организаторите на „Обичам 90-те“ отбелязаха петото юбилейно издание на концерта с хитове на едни от най-обичаните евроденс и рапизпълнители – La Bouche, Fun Factory, C-Block и Culture Beat feat. Tania Evans. Шоуто се състоя в Зимния дворец пред четирихилядна публика.

Първи на сцената се качиха Culture Beat в лицето на Tania Evans и рапъра Krayzee. За да дадат старт на шоуто, те изпяха най-големите хитове на групата, сред които „Crying in the Rain“, „Got 2 Get It“, „Inside Out“, „Take me Away“ и „Mr. Vain“. Танцувалният ритъм, който Tania Evans и Krayzee наложиха с изпълнението си, беше продължен от групата Fun Factory. Те буквално взривиха публиката, като изпълниха цели 12 парчета, по време на които цялата публика не спря да пее и танцува заедно с групата. Момчетата заедно с женският си вокал Balca Tözün показаха, че когато наистина обичаш това, което правиш, можеш да заразиш с добро настроение и положителна емоция всички около себе си буквално за минути. Кулминацията на тяхното участие бе поставена с поздрав към екипа на радио ENERGY по повод десетия рожден ден на медията.

Музикалната еуфория след изпълнението на Fun Factory беше продължена от изявата на любимците на българските фенове C-Block. За пореден път цялата зала пя заедно с тях незабравимите парчета „The Future Is So Bright“, „So Strung Out“ и „Time Is Ticking Away“. Финалът на концерта бе поставен от изпълнителите на емблематичните хитове от деветдесетте – „Sweet Dream“, „Be My Lover“, „SOS“ и „I Love To Love“ –  La Bouche. Лейн Макрей и очарователната му дуетна половинка Зофия Фаркаш доказаха със звездното си изпълнение, че евроденс хитовете са непреходни и все още вдигат на крака публиката и я карат да танцува със същия ентусиазъм, с който го е правела и през 90-те.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *