Зам.-председателят на парламента Иван Иванов заведе депутати на работно посещение в Швеция

БЪЛГАРИЯ СЕ СПРАВЯ МНОГО ДОБРЕ КАТО ВЪНШНА ГРАНИЦА НА ШЕНГЕН И ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЕЖАНСКАТА КРИЗА.

Такава оценка е получила страната ни от парламента на Швеция, съобщи зам.-председателят на Народното събрание и депутат от „Реформаторския блок” Иван К. Иванов. Той бе начело на парламентарна делегация, която се завърна от тридневно официално посещение в скандинавската държава. Българските парламентаристи са имали среща със зам.-председателя на Риксдага г-н Тобиас Билстрьом, както и с председателите на комисиите по социална политика, вътрешен ред и правни въпроси и отбрана. Освен това нашата делегация е направили работно посещение в бежански лагер, който се намира на 80 км от столицата Стокхолм. Коментирани са още темите за противодействие на корупцията, социалната политика и модернизацията на нашата армия, но основният акцент е бил върху емигрантската вълна към Европа, съобщи Иван Иванов и допълни, че целта на посещението е да се развие междупарламентарното сътрудничество, интензифицирането на политическите контакти между двете държави, както и обмен на добри управленски практики.

 

2 thoughts on “Зам.-председателят на парламента Иван Иванов заведе депутати на работно посещение в Швеция

 • 15.06.2016 в 14:29
  Permalink

  Този интелектуален титан е предложил в обезлюдените населени места в България, държавата да заселва бежанци, мигранти и всякакви други подобни екземпляри, каквито в Западна Европа не желаят да приемат.
  И е развивал тези как тези новозаселени бежанци ще решат проблемите на България с липсата на работна ръка и с обезлюдяването.
  Но не е виновен той, виновни сме ние, че изпращаме откровени идиоти, хрантутници и малоумни партийни апаратчици в Парламента, които да ръсят „интензифицирани“ глупости.

  Отговор
 • 15.06.2016 в 22:29
  Permalink

  Това недоразумение колко народни пари пропиля за екскурзии из Европа !

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *