17 четения

Златко Бозов застава пред Темида една година след скандал в дискотека

ЗЛАТКО БОЗОВ ОТ ПЛОВДИВ ОТИВА НА СЪД В ГОРНА ОРЯХОВИЦА една година след побой и скандал в лясковското заведение „Банята“. Гостът се появил в клуба с двама свои приятели след полунощ. И тримата били солидно почерпени. Въпреки това и късния час Бозов си поръчал на бара алкохол, но му отказали. Барманът видял, че младият мъж е неадекватен, и вежливо предложил да си ходи, без да пие повече.

По това време в заведението като клиенти били Недко Д. и Елена Д., която иначе била сервитьорка в „Банята“, но сега не била на смяна.

СЛЕД КАТО ЗЛАТКО НЕ ПОЛУЧИЛ АЛКОХОЛ НА БАРА, той станал агресивен и започнал да се заяжда със сервитьорката, която била на работа. Най-демонстративно минал зад бара и взел бутилка водка, за да продължи да пие. Тогава Елена Д. се приближила към Бозов, за да му обясни, че след полунощ не сервират алкохол и заведението ще затваря. Агресивното поведение на Бозов прераснало в посегателство спрямо нея. Той я ритнал в областта на ребрата. На помощ на набитата Елена се притекли Недко Д. и друг клиент. Направили му забележка, като помолили да напусне заведението. Златко Бозов отказал и започнал да псува, после двамата се хванали за реверите и паднали на земята, а Бозов опитал да души Недко.

През това време в заведението пристигнал управителят на комплекса и заедно с другите мъже започнали да разтървават биещите си. Златко Бозов обаче не бил озаптен и продължил да бие жестоко Недко. Разпрата била спряна от полицията. Недко Д. бил потрошен, в болница и половин година не можел да се движи. Елена се е отървала по-леко след удара с крак в лявата част на ребрената област. Едва сега държавното обвинение в Горна Оряховица е дало на съда пловдивчанина за средна телесна повреда и хулиганство.

Н. ГЕОРГИЕВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!