3 четения

Предприемачи ГЕРБ обнови ръководствата си по места

С ПОДНОВЕНИ РЪКОВОДСТВА СА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИТЕ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ В ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ И ГОРНА ОРЯХОВИЦА, стана ясно след проведените отчетно-изборни събрания.

В Полски Тръмбеш клубен организатор вече е ветеринарният лекар к-р Красимир Кирилов, който бе избран в присъствието на общинския координатор д-р Емил Енчев, както и на регионалния организационен секретар на ГЕРБ Петя Василева и колегата й Станислав Стоянов от областното ръководство.

Във вторник вечерта събрание се проведе и в Горна Оряховица при домакинството на общинския координатор на партията адвокат Деница Цветанова. Форума уважиха областният лидер на предприемачите дизайнерът Атанас Парушев, както и Петя Василева и Димитър Стефанов от областното ръководство на ГЕРБ.

Избран за общински клубен ръководител на структурата е 35-годишният Георги Бижев, който е и общински съветник. Той работи в сферата на преработването, логистиката и търговията.

За организационен секретар е утвърдена Венетка Кавръкова, а в местното ръководство влиза още предприемачът Добрин Дериджиян.

Отчетно-изборно събрание на ПГЕРБ вече се проведе и в Павликени, където структурата оглави уважаваният бизнесмен и производител на редки брашна инж. Янко Янев.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!