5 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 17 – 22 юни

Здраве: Ако почувствате неразположение в областта на носната кухина днес, обърнете си внимание и вземете нужните капки за лечение. През уикенда нараства емоционалното напрежение заради настъпващото в понеделник пълнолуние. По-чувствителните страдат от липса на сън, което е нормално. В понеделник следобед, вторник и сряда можете да обърнете внимание на зъбите си – почистване на зъбен камък и лечение на кариес. В четвъртък не претоварвайте очите, възможно е да получите силно главоболие. Целият период от петък до четвъртък идната седмица е неблагоприятен за изваждане на зъб, освен ако не се налага по спешност.

Красота и външен вид: Днес не е подходящо време за процедури на косата. Можете да се подстрижете във всеки един следващ ден от този период, като, ако го сторите в дните от събота до понеделник на обяд, косата ви ще расте по-бързо, а в дните от понеделник следобед до четвъртък ще расте по-бавно. Отложете антицелулитните масажи на бедрата и седалището през уикенда, защото могат да навредят сериозно на тъканите. Погрижете се за усмивката си в понеделник, вторник и сряда. Посетете естетическия си стоматолог, можете да направите избелване на зъбите. Ако ви се налага да правите корекция на зрението и все още не сте си избрали подходящата рамка за очила, направете го в четвъртък. Ще ги носите с удоволствие.

Хранене и диета: Днес и през уикенда се хранете по-ограничено. Нормално е чувството за подутост, което не бива да потушавате чрез диуретични средства и лекарства. Хапвайте сезонни плодове. Те дават жизненост и енергия. Лунната диета тази седмица стартира в понеделник, 20 юни, точно в 14.02 часа с настъпване на фаза пълнолуние. След това идва двуседмичен период, в който организмът по-лесно се освобождава от всичко излишно – вода, мазнини, килограми и токсини.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица гостува в Скорпион и Стрелец в своята нарастваща фаза до пълнолуние, а в намаляващата си фаза е на гости на знаците Козирог и Водолей. Периодът е прекрасен за организиране на летния отпуск, планиране на почивки и направата на резервации в туристическите агенции. Не подценявайте и работата през седмицата, отпускът все още не е стартирал при всички. Да внимават родените в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. От тях тази седмица изисква прозорливост и активност.

Утре, в съботния ден, Сатурн е в квадратура с Нептун. Надскачате се. Мечтаете повече от допустимото. И не само това – съвсем съзнателно живеете в мечтите си. Добре е да си сверите часовника и посоката на движение – дали сте на прав път в правилното време, или сте на крива пътека.

В понеделник е пълнолунието в Стрелец, зареждащо с много ентусиазъм, положителни мисли и очаквания за светло бъдеще. Не се залъгвайте, че ще ви се случи нещо хубаво, без предварително да сте се потрудили за това. Не и през тази седмица от юни, в която Меркурий, Юпитер, Сатурн и Нептун през цялото време са в конфликтни аспекти. Работете здраво, спазвайте всеки зададен срок, и бъдете искрени и честни във взаимоотношенията. Това ще ви гарантира успешно преминаване през преплетените клопки и примамки. Обмисляйте добре всичко, което вземате като решение, обсъждайте го, защото личната ви интуиция ще ви подвежда.

 

ОВЕН

Ръководите живота си

 

Въпреки че енергия, сили и активност няма да ви липсват, през този период ще сте разсеяни и неработоспособни единствено заради напрежението, което чувствате. Лесно можете да се преборите с него, стига вие самите да пожелаете това. За целта се отпуснете и гледайте положително. Промените напоследък ви изнервиха допълнително. Всичко може да се поправи и вие сте в състояние отново да се превърнете в господар на живота си. Това се отнася за всички сфери – лична, любовна, семейна, финансова и служебна.

 

ТЕЛЕЦ

Внимание към близките

 

Успехът при Телците е гарантиран и през новия седемдневен период, но те трябва да наблегнат малко повече на взаимоотношенията си с близките за тях хора. Тази забележка е основателна, защото напоследък се вглъбиха задълбочено в службата си и пренебрегнаха личния живот. За да ги сполети сполука и в двете направления, е нужно да са малко по-отзивчиви. Когато са в хармонични отношения, сякаш всичко върви по-лесно. Сами ще се убедят в това. Иначе ги чакат късмет, успех и триумфи, каквито бяха обещанията още от вчера.

 

БЛИЗНАЦИ

Мислете позитивно

 

Въпреки че ще бъдете изключително нервни и напрегнати през този период, едва ли ще допуснете грешки поради тази причина. Ще грешите единствено, защото бързате и се заемате с много неща наведнъж. Ако не се концентрирате и ако не насочите усилията си там, където искате да постигнете успех, ще се провалите. Що се отнася до личния живот и любовта, в тези сфери ви чакат положителни промени и шансове за стабилност. Съберете мислите си, планирайте своята почивка и това ще ви донесе позитивни очаквания за идващи страхотни преживявания.

 

РАК

Криза в отношенията

 

Променливите намерения при Раците ще са нещо нормално и за следващите седем дни, тъй като те ще се нагаждат към ситуациите и обстоятелствата, без да изразяват своя твърда позиция. Периодът е благоприятен, но се иска постоянство, за да е наистина успешен. В личните отношения кризата нараства. Не ви се ще да признаете грешките си, а те са очевидни. Ще обръщате повече внимание на приятелите, отколкото на семейството и това още повече ще напрегне обстановката. Просто не го правете.

 

ЛЪВ

Не бързайте

 

Успехът при Лъвовете е почти гарантиран, стига те самите да не проявяват прекалена агресивност и да оставят нещата да се редят едно по едно. Прибързването само ще им донесе разочарования. Този период няма да е лек, но ще ги дари със значителни възможности. За мнозина силна ще е финансовата сфера. Други ще подпишат споразумение, а трети ще пътуват по работа. Тенденциите са към хармонизация в личен план и стабилизация в служебен.

 

ДЕВА

Разкривате истина

 

Девите се радват на сериозна съдбовна подкрепа и това ще се усети още в началото на този период. Сега те са в добро положение и изгодната позиция ще им помогне да се реализират в службата. Деловото им развитие и постиженията в бизнеса ще бъдат най-силни през почивните дни, затова не бива да се пропускат шансовете тогава. Добрата новина идва и за личния живот, където една разкрита истина ще установи трайно спокойствие във взаимоотношенията.

 

ВЕЗНИ

Стартирайте промени

 

През новия период Везните ще са себе си, защото мечтаят, надяват се и ще търсят възможности дори там, където е невъзможно. Казано по друг начин, ще бъдат вечните идеалисти и това е причина да печелят вниманието на другите хора. Нека очакват подкрепа. Идеите им ще са свежи, въпреки че едва ли са много рационални. В личен план се нуждаят от пътувания и търсене на нови хоризонти. Нека стартират с промените още от сега.

 

СКОРПИОН

Крепете здравето

 

Прекрасни са перспективите пред всички представители на Скорпион за следващите седем дни. Те ще постигнат финансова, делова и лична стабилност, а това е гаранция за множество успехи занапред. Въпреки че ще имат здравословни нарушения, големи загуби на време в лекуване и излежаване не се очакват. Напротив, с активност ще преборвате всяко физическо неразположение. Спортувайте, ако имате възможност. В делово отношение ви чака едно ново начало, което ще развиете до няколко месеца.

 

СТРЕЛЕЦ

Семейни проблеми

 

За Стрелците предстои период, който никак не е лош, но заради това, че са самовлюбени и твърдоглави, те рискуват да пропуснат хиляди възможности. Нервни, напрегнати и нетърпеливи са относно един проблем в семейството. Той се развива от няколко дни и вече достигна върховата си позиция. Ето около какво ще се завърти прогнозата за следващите дни. Мислейки единствено и само за това, ще пропуснете доста възможности, а и ще направите грешки по невнимание, които трябва да оправяте след време.

 

КОЗИРОГ

Гонете интереса си

 

Повечето представители на Козирог ще се радват на активен период в разгара на юни. Сега те могат да разгърнат своите възможности и да разширят кръгозора си в сферата на личните взаимоотношения и финансовите дела. Сигурна материална стабилизация следва оттук нататък, ако запретнат ръкави, гонят интересите си и работят здраво. Топлото време изисква повече грижи за здравето, така че нека не пропускат този важен аспект от хороскопа. Като цяло, седмицата ще бъде успешна.

 

ВОДОЛЕЙ

Горещина и успехи

 

Широкият спектър на възможностите ще помогне на всички Везни да постигнат онова, което пожелаха преди дни. За тях следва период на усъвършенстване, анализ, но и на активни действия. Така че – нямат оправдание да стоят пасивни и безучастни. Реформите около тях ще са осезаеми и е много важно да се включат адекватно, за да забързат още повече темпото. Чакат ги хубави дни, изпълнени с пот и пари. Потта – от горещото време, а парите – от ползотворната работа.

 

РИБИ

Не отклонявайте щастието

 

Въпреки краткото затишие, което предвещават звездите в началото на този период, няма да се спрете на едно място и няма да изгубите ценно време в размотаване. Напротив, ще продължите със същата активност, с която подхождахте до този момент. Дори и на работното място да ви липсват предизвикателства, това ще е за кратко. Използвайте този миг за стабилизация и поправете стари грешки. Имате възможност да станете още по-перфектни, още по-блестящи. В личен план ви чака щастие, стига вие да не го отклоните с вечните си съмнения и страхове за поредни драми.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

17 юни. Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 17-о число от месеца. Целите се нависоко в професионалния живот. Финансово също целите да бъдете обезпечени и задоволени. Поспрете с амбициите и се съобразете, че съдбата при вас се е намесила и няма да изсипе всичко в скута ви, без да положите усилия. Имайте предвид, че всеки успех при вас ще се случва бавно, постепенно и с цената на усилия, които трябва собственоръчно да полагате. А тогава и успехите ще са далеч по-сладки.  Не губете търпение. При вас винаги всичко се нарежда в даден момент, но се иска време. Ето това време трябва да се научите да изчаквате.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

18 юни. Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради злодеяния в миналото. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

19 юни. Дръзки, решителни и вечно променящи своето настроение, вие сте сред типичните представители на зодия Близнаци и на датата си на раждане – 19 юни. Желаете да бъдете навсякъде – да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на своя първичен инстинкт. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете да началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

От днес до догодина по това време ще изживеете период на духовно и интелектуално израстване. Учете, сега ви е паднало. Погледнете назад в отминалите девет години и потърсете начин да коригирате допуснатите грешки. В службата ви чака просперитет, ако сте на подходящото поприще.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожата, но истината е, че вие сами можете да си внушите болести или пък да се излекувате, в зависимост от начина си на мислене. Бъдете позитивни.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!