14 четения

ТърновоRUNS започва седмица на йогата с безплатни занимания

СЕДМИЦА НА ЙОГАТА ЗАПОЧВА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЕКИПЪТ НА ТЪРНОВОRUNS. Екипът, воден от д-р Калин Василев, организира седем последователни напълно безплатни практики, които започват в 19,30 часа в парк кв. „Картала“. Първото занимание от специалната седмица е на 20 юни, а последното – на 26 юни.

Всяка вечер инструкторите ще бъдат различни, както и практиките, които те ще демонстрират – хата, ащанга, нидра, акро и йога на смеха. За йога на смеха е планирана петъчната вечер на 24 юни, инструктор е Деница Александрова от Велико Търново.

Практиките са подходящи и за хора, които отдавна се занимават с йога, както и за такива, които никога до момента не са опитвали това преживяване. Само на 21 юни вечерта ще пропуснем, защото всички ще се включим в Световния ден на йогата, който в старата столица ще бъде организиран от йога клуб „Пракрити“, споделя създателят на движението ТърновоRUNS д-р Калин Василев.

Над 50 души очакват на йога практиките в парка момчетата и момичетата от ТърновоRUNS, затова са се подготвили и със специални килими за заниманията. Калин Василев събира последователи за своя фитнес на открито от около две години. Оттогава той и неговите приятели навъртяха над 150 безплатни масови фитнес тренировки в парка, йога практики, походи из околния Балкан, дискусии и филми, свързани със здравословния начин на живот. В момента ТърновоRUNS наброява 7500 последователи на Фейсбук страницата си, а членовете на групата вече надхвърлят 5200.

Един коментар за “ТърновоRUNS започва седмица на йогата с безплатни занимания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!