8 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 юни, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 14.54 ч. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 14.02 ч. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 20.54 ч. Управител на деня е Луната.

Здраве: До прехода на Луната в Козирог нежелани са донорството и кръводаряването, операциите в областта на ханша, бедрата и седалището, а след това – на коленете, сухожилията, кожата. Целият ден не е благоприятен за вадене на зъби. Добре протичат профилактиката и лечението на зъби – почистване на зъбен камък и плака, лечение на кариес.

Красота и външен вид: Избягвайте масажите днес. Абсолютно противопоказни са антицелулитните масажи на бедрата и седалището. Можете да подстрижете косите си. Ако го направите до 14.54 ч. растежът се забързва, а след това – последващият растеж се забавя. След този час нежелана е топлата коламаска.

Хранене и диета: Денят е идеален за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим още от сутринта. Пълнолунието в Стрелец настъпва точно в 14.02 ч. и ефектът му продължава 24 часа. Това е и времето, подходящо за направата на лунна диета, ако искате да се освободите от до три килограма излишна вода, токсини и мазнини от организма си. Ако няма да се възползвате от тази диета, то намалете приема на бяло брашно и захар в следващите 14 дни, докато Луната е намаляваща. Ефектът ще ви изненада.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено.

Номерологичен хороскоп: Не подценявайте силите и уменията си днес, своята квалификация и натрупан професионален опит. Всичко това може да ви помогне, за да се реализирате по-добре и да пласирате по-платено труда си.

Звездни аспекти за деня: Започва седмица, в която напрегнатите аспекти преобладават. Днес Меркурий образува такива със Сатурн и Нептун на фона на пълнолунието в Стрелец. Намерете си приятни занимания, пътувайте и се разнообразявайте. На работното място бъдете съсредоточени в задачите с изтичащ срок, за да не пропуснете нещо. В личните взаимоотношения избягвайте напрегнатите ситуации.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Напрежение

Често сте подвластни на обстоятелствата днес и е добре да се съсредоточите в задачите си, за да не допуснете грешки. В предиобеда нервността ви е подчертана. Изкарвате нервите си не на когото трябва. В следобеда ви натискат последни срокове, за да изпълните определени ангажименти.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Нещо се обърква след обяд

Дори и да си изготвите план за действие днес, едва ли той ще проработи. В сутрешните часове е вероятно да действате по предварителните си намерения, но в следобеда всичко се забързва и изисква вземане на адекватни решения на момента. Напрегнати сте, но не бива да си изкарвате нервите върху близките.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Без инициативи

Избягвайте да давате съвети в този силно напрегнат за вас ден. В момента сте психически неустойчиви и често ви се налага да вземате решения без да го искате и без да сте уверени, че те са правилни. В следобеда си оставете минути за анализ и поглед назад. Не предприемайте никакви инициативи. Противопоказни са за вас самите.

РАК

(21.06 – 22.07)

Съжалявате за думите си

Предстои ви критичен ден. Пълнолунието е време, в което трудно заспивате, будите се през нощта и сте особено неспокойни. Емоционално не се чувствате добре. Това е и причината днес да сте избухливи и сприхави. Често съжалявате за думите си, но не сте в състояние да ги премисляте преди да ги изречете.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Внимавайте в любовта

В добро настроение сте. Пълнолунието ви зарежда със сили и енергия. Имате нужда да покажете на целия свят, че в главата ви се въртят идеи. Често тръгвате да ги реализирате прекалено прибързано. При мнозина този ден ще бъде заслепяващ от едно ново любовно запознанство, което за съжаление ще се окаже доста разочароващо.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не давайте съвети

В този силно критичен за вас ден е добре да не предприемате големи и драстични действия, както и да не правите промени около себе си. Приключете със старите дела и избягвайте да давате съвети на хората около себе си. Не се намесвайте в живота им, защото скоро ако те направят грешка, ще обвинят именно вас, че сте ги тласнали.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Нервност

Въпреки трудностите, които срещате, вие ще се справите добре с проблемните ситуации, защото ще проявите присъщата за вас двойственост. Неудовлетворени се чувствате в службата, защото търсите признание, което няма да откриете днес. В личен план трудно общувате с близките си. Чувства се досадна нервност между вас.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Внимавайте с емоцията

Двойствен ще бъде денят за Скорпионите поради това, че прекаляват с емоциите и в един момент нещата ще излязат извън контрол. Ако са премерени, ако не прибързват и контролират своите вътрешни усещания, ще избегнат негативното днес. Обръщайте повече внимание на новите контакти около себе си. Дръжте ги под око.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Енергия

Очаква ви силен ден, който е важно да планирате още от самото начало. Не позволявайте на обстоятелствата или променливите настроения на хората около вас да ви влияят. Пълнолунието сега е във вашия знак и ви дарява със сила и енергия. Влейте я в нещо ново, с което да се захванете в идните дни.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Подгответе се

Очаква ви важна седмица, въпреки че няма да е от най-леките в емоционално отношение. Днес, след като Луната образува пълнолуние в съседния Стрелец, идва във вашия знак, за да активира и реновира някои неща от живота ви. Сили, енергия, отговорност и шансове за реализация, преплетени с интриги и напрежение. Подгответе се.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Изкоренете напрежението

Свършете по-голямата част от работата си сутринта, без да оставяте нещо за следобеда. Така ще бъдете сигурни в успеха си. Чувствате силно напрежение, което идва не от вас, а от хората, с които общувате. Предават ви го и някак си то се заселва във вас. Добре е да го изкорените още докато е време, за да не прерасне в нещо по-голямо.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Бъдете честни

През първия работен ден от тази седмица ще сте доста натоварени в професионално отношение ден, но въпреки умората ще сте доволни от това, което ще свършите. За мнозина понеделник се свързва с решаване на финансови въпроси. Проявете честност и разбиране към партньорите си. С това ще си спечелите много.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Много нерешителност блика от вас, Близнаците, родени на 20-о число, а колебанията ви са огромни и те са главната причина да забавяте нещата в живота си. Редовно пропускате срокове, все не ви стига времето, ако трябва да мислите дали да приемете нещо, или не. Нужно е да се обучите на решителност. Бъдете хора на риска, а не хора на предпазливостта. Преодолеете ли тази граница, ще видите, колко по-лесно ще постигате онова, за което мечтаете.

Навлизате в чудесна година на финансова стабилност, която ще дойде с времето, а не чрез изтегляне на поредния банков заем. Дори съветът ми е да не вземате кредити, ако не сте в състояние да ги върнете в следващите дванайсет месеца. Не отказвайте на предложение за допълнителна работа.

Здраве: Пазете зъбите. Възможни са обостряния и на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!